Editorial
LA INNOVACIÓ, L’INGREDIENT IMPRESCINDIBLE
CETT en Acció
EL SALÓ B-TRAVEL presenta a viatgers i professionals les millors experiències turístiques
Arriba COOK&TRAVEL, el primer Festival de Gastronomia Internacional de Barcelona
Se celebra una nova edició de l’IBTM World Barcelona, amb presència del CETT
LA TROBADA reconeix les millors EMPRESES COL·LABORADORES del CETT
1ST BARCELONA GLOBAL SUMMIT: conclusions de l’Innovation in Urban Tourism
El Campus CETT, ’PARTNER’ dels esdeveniments HIP i DES
Taula rodona sobre turisme i sostenibilitat organitzada per la Fundació Jordi Comas Matamala
Arriba el 4t BARCELONA TOURIST SUMMIT
Els preparatius del II SMART TOURISM CONGRESS BARCELONA CETT-UB avancen a bon ritme
EL CETT ESTRENA NOVA PÀGINA WEB
Segueix endavant el ’MENTORING’ dels GUANYADORS del Concurs de Projectes Emprenedors 2017
Àgora BCN
‘EXECUTIVE TRAINING & GASTRONOMY‘, les noves experiències MICE de l’Hotel Alimara vinculades a la gastronomia
L’OITS visita el CETT
Guardó a la tesi doctoral del Dr. Jose Antonio Pérez-Aranda
Responsabilitat Social Corporativa
EL CETT als mitjans de COMUNICACIÓ
FLAIXOS
Tema
EL TURISME després dels ATEMPTATS del 17 D’AGOST i dels FETS de L’1 D’OCTUBRE
Entrevista
JOAN ROCA, xef d’El Celler de Can Roca
CETT Formació
LA TROBADA 2018, una de les més nombroses dels últims anys
37* MICHELIN i altres ‘TOP‘ del sector, a la XII TROBADA GASTRONÒMICA CETT
Nou GRAU de NEGOCI DIGITAL I INNOVACIÓ EN TURISME
L’alumnat del CURS SEMIPRESENCIAL de SOMMELIER cursa la part presencial al CETT
L’EMBLEMATIC se segueix desplegant a bon ritme
L’alumnat del Campus CETT-UB, premiat en diversos concursos gastronòmics
Coneguem els DOCENTS del CETT
SORTIDES formatives de l’alumnat
FLAIXOS
Cuina i química
Una reacció molt especial: L’ESFERIFICACIÓ. Un homenatge a Fernando Sapiña
Coneguem Catalunya
Coneguem Catalunya
In memoriam
En record de RAMON BAGÓ I AGULLÓ
Internacional
FORMAR-SE més enllà de les FRONTERES: els altres aprenentatges
Visites acadèmiques
EL CETT més universal
Opinió
El turisme: RESPOSTES PER AL FUTUR
Estudis i investigacions
El ’MOBILE LEARNING’ a la FORMACIÓ CONTÍNUA en les organitzacions turístiques
Es publica el llibre CIUDAD EDUCADORA Y TURISMO RESPONSABLE, amb gran protagonisme del GRTCT del CETT
TENDÈNCIES en MÀRQUETING DIGITAL 2018 per als professionals del sector turístic
L’IMPACTE socioeconòmic de la RESTAURACIÓ al barri de SANT ANTONI
LES BRASSIQUES centren els dos projectes d’AGROGASTRONOMIA del GRCG
Recursos turístics
Recursos Turístics
Recepta
La recepta de l’Escola Tècnica Professional del CETT
CETT Alumni
EL SOPAR COL·LOQUI, amb Octavi Bono
CETT ALUMNI, ara també a Instagram!
L’ANTIC ALUMNAT arreu del MÓN
L’ANTIC ALUMNAT del CETT, AVUI