TOTCETT Edició Online
Inici
Contactar
Cerca
Español
TOT CETT
Cerca
Revistes
Artícles
Els més vistos
"SABOR E SABER", un proyecto pionero de máster hecho realidad
10 anys de relació amb l'Hotel Roger Smith
"BARCELONA MOVIE", un projecte sobre turisme i cinema fet realitat
10 ANYS de Turisme de Barcelona
El CETT celebra els primers 40 ANYS de servei al SECTOR TURÍSTIC
40 ANYS DE DEDICACIÓ A LA FORMACIÓ I EL TURISME
ELS NOUS REPTES de futur EN FORMACIÓ
JOSEP HUGUET, conseller d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya
FELIÇ ANIVERSARI
ERNEST MARAGALL, conseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya
Editorial
LA
INNOVACIÓ,
L’INGREDIENT
IMPRESCINDIBLE
CETT en Acció
EL
SALÓ
B-TRAVEL
presenta a viatgers i professionals les millors experiències turístiques
Arriba
COOK&TRAVEL,
el primer Festival de Gastronomia Internacional de Barcelona
Se celebra una nova edició de l’IBTM World Barcelona, amb presència del
CETT
LA
TROBADA
reconeix les millors
EMPRESES
COL·LABORADORES
del
CETT
1ST
BARCELONA
GLOBAL
SUMMIT:
conclusions de l’Innovation in Urban Tourism
El Campus
CETT,
’PARTNER’
dels esdeveniments
HIP
i
DES
Taula rodona sobre turisme i sostenibilitat organitzada per la Fundació Jordi Comas Matamala
Arriba el 4t
BARCELONA
TOURIST
SUMMIT
Els preparatius del
II
SMART
TOURISM
CONGRESS
BARCELONA
CETT-UB
avancen a bon ritme
EL
CETT
ESTRENA
NOVA
PÀGINA
WEB
Segueix endavant el
’MENTORING’
dels
GUANYADORS
del Concurs de Projectes Emprenedors 2017
Àgora
BCN
‘EXECUTIVE
TRAINING
&
GASTRONOMY‘,
les noves experiències
MICE
de l’Hotel Alimara vinculades a la gastronomia
L’OITS
visita el
CETT
Guardó a la tesi doctoral del Dr. Jose Antonio Pérez-Aranda
Responsabilitat Social Corporativa
EL
CETT
als mitjans de
COMUNICACIÓ
FLAIXOS
Tema
EL
TURISME
després dels
ATEMPTATS
del 17
D’AGOST
i dels
FETS
de
L’1
D’OCTUBRE
Entrevista
JOAN
ROCA,
xef d’El Celler de Can Roca
CETT Formació
LA
TROBADA
2018, una de les més nombroses dels últims anys
37*
MICHELIN
i altres
‘TOP‘
del sector, a la
XII
TROBADA
GASTRONÒMICA
CETT
Nou
GRAU
de
NEGOCI
DIGITAL
I
INNOVACIÓ
EN
TURISME
L’alumnat del
CURS
SEMIPRESENCIAL
de
SOMMELIER
cursa la part presencial al
CETT
L’EMBLEMATIC
se segueix desplegant a bon ritme
L’alumnat del Campus
CETT-UB,
premiat en diversos concursos gastronòmics
Coneguem els
DOCENTS
del
CETT
SORTIDES
formatives de l’alumnat
FLAIXOS
Cuina i química
Una reacció molt especial:
L’ESFERIFICACIÓ.
Un homenatge a Fernando Sapiña
Coneguem Catalunya
Coneguem Catalunya
In memoriam
En record de
RAMON
BAGÓ
I
AGULLÓ
Internacional
FORMAR-SE
més enllà de les
FRONTERES:
els altres aprenentatges
Visites acadèmiques
EL
CETT
més universal
Opinió
El turisme:
RESPOSTES
PER
AL
FUTUR
Estudis i investigacions
El
’MOBILE
LEARNING’
a la
FORMACIÓ
CONTÍNUA
en les organitzacions turístiques
Es publica el llibre
CIUDAD
EDUCADORA
Y
TURISMO
RESPONSABLE,
amb gran protagonisme del
GRTCT
del
CETT
TENDÈNCIES
en
MÀRQUETING
DIGITAL
2018 per als professionals del sector turístic
L’IMPACTE
socioeconòmic de la
RESTAURACIÓ
al barri de
SANT
ANTONI
LES
BRASSIQUES
centren els dos projectes d’AGROGASTRONOMIA del
GRCG
Recursos turístics
Recursos Turístics
Recepta
La recepta de l’Escola Tècnica Professional del
CETT
CETT Alumni
EL
SOPAR
COL·LOQUI,
amb Octavi Bono
CETT
ALUMNI,
ara també a Instagram!
L’ANTIC
ALUMNAT
arreu del
MÓN
L’ANTIC
ALUMNAT
del
CETT,
AVUI