Editorial
UN CURS MOLT ESPECIAL
Notícies
La temporada turística d’ESTIU: els resultats
Catalunya presidirà la XARXA EUROPEA DE TURISME SOSTENIBLE NECSTOUR durant tres anys més
L’'Informe de l’Activitat Turística a Barcelona' 2017, disponible
MANIFEST per un TURISME SOSTENIBLE, solidari i socialment responsable
‘Workshop’ sobre comerç i turisme del Projecte Marca Barcelona
Es crea la FUNDACIÓ CLIMENT GUITART
“La Barcelona dels visitants”, al Cercle d’Economia
L’últim sopar del Restaurant Sant Pau
ACAVE fa 40 ANYS i celebra el XVIII FÒRUM
CETT en Acció
Comença el CURS ACADÈMIC 2018-2019 al Campus CETT-UB amb l’increment d’alumnat INTERNACIONAL
Arriba la segona edició de l’SMART TOURISM CONGRESS BARCELONA
FERRAN ADRIÀ torna als FOGONS al Campus CETT-UB
IN MEMORIAM
‘SHAKE YOUR TEAM’, una experiència MICE única
Àgora BCN, Residència Universitària Internacional
Activitats de RSE
EL CETT als mitjans de COMUNICACIÓ
Tema
‘DIGITAL’ NO ES SINÒNIM DE ‘TECNOLÒGIC’
Entrevista
ÀNGELS CHACÓN, consellera d’Empresa i Coneixement
CETT Formació
CLASSE MAGISTRAL per presentar el nou Grau de NEGOCI DIGITAL I INNOVACIÓ EN TURISME
La UB, entre les 100 millors universitats del món
TRES ESTUDIANTS DEL CETT reben una BECA BBVA per formar-se a EL CELLER DE CAN ROCA
SÓN NOTÍCIA
Els SECRETS del SENTIT del GUST al VI, nova ‘MASTER CLASS’ de CETT eLearning
Les COMPETÈNCIES I HABILITATS més valorades A HILTON
Coneguem els DOCENTS del CETT
Concursos gastronòmics
FLAIXOS
SORTIDES formatives de l’alumnat
Cuina i química
SUCRE, SUCRES I EDULCORANTS Com aplicar-los correctament
Coneguem Catalunya
Impuls al turisme actiu i de natura
Internacional
EL CETT més UNIVERSAL
Nous programes de col·laboració amb la Woosong University
El projecte Culinary Caravan on the Move, present a Itàlia
MOÇAMBIC: una experiència D’APRENENTATGE professional increïble
Opinió
El Consorci Turisme de Barcelona i el FUTUR DE LA DESTINACIÓ
Estudis i investigacions
S’edita el volum 8.1 de la revista ‘ARA'
Dos nous llibres sobre TURISME I PATRIMONI i TURISME CINEMATOGRÀFIC
DESTACADA ACTIVITAT del Grup de Recerca TURCiT
GRATIR: el balanç 2017-2018
QUINA OLOR ha de fer una habitació d’hotel?
LA “CARN” DEL FUTUR: proteïnes alimentàries i recerca gastronòmica. Una oportunitat?
Recursos turístics
Recursos Turístics
Recepta
La recepta de l’Escola Tècnica Professional del CETT
CETT Alumni
4 Alumni a les Chef Sessions del Market Lane Restaurant Group
L’ANTIC ALUMNAT del CETT, AVUI
Se celebra el Summer Networking 2018 CETT Alumni
L’ANTIC ALUMNAT arreu del MÓN
L’ANTIC ALUMNAT del CETT, EMPRENEDOR