INICI > Trobada 2018 > ALUMNES I ALUMNI

 

Tots els Alumnes i Alumni interessades en participar han de fer l'inscripció a les següenters activitats abans de la data límit 11/02/2018:

 

ESPAI WORKSHOPS

 WORKSHOPS MATÍ. Durada 3 hores

F&B Dig mkg+e-com. Are you ready for starting up?   Defineix l'estratègia més adequada pel al target de clients de startups d'intermediació en l'àmbit de la restauració. (ENGLISH WORKSHOP)
Què estaríem disposats a fer per fidelitzar clients?  Treballa sobre allò que pot fer identificar els clients amb la marca.

Inscriu-te

WORKSHOPS TARDA. Durada 2 hores

Hotels a la reconquista dels clients perduts: Dissenya estratègies per fer front a un dels principals reptes de sector hoteler.

Workshop Gastro-CETT:  Fes visible el teu talent culinari

Inscriu-te

**Tots els participants rebran un certificat de participació al Workshop


ESPAI TURISME 3.0

Ponències interactives i taules rodones per parlar de temes de candent actualitat relacionat amb el sector turístic, de gran interés per futurs professionals i directius del sector.

Inscriu-te a les taules rodones

Inscriu-te a les activitats


ESPAI ENTREVISTES

Totes les ofertes laborals i/o pràctiques seran publicades al Campus Virtual. A partir d’aquí tots els interessats podran reservar la seva plaça i, per les entrevistes, adjuntar el seu CV. 

Inscriu-te a les entrevistes 

 

Si vols més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres ja sigui per telèfon (93 504 04 08) o via e-mail  careerservices@cett.cat