INICI > Trobada 2018 > Empreses col·laboradores > Empreses col·laboradores

EMPRESES

Totes les empreses interessades en participar han de fer-nos arribar la següent documentació abans de la data límit establerta:

1. Formulari de participació

2. Sol·licitud de pràctiques

3. Sol·licitud Laboral

Totes les sol·licituds de propostes laborals i/o pràctiques seran publicades al Campus Virtual dels alumnes i CETT ALUMNI. A partir d’aquí tots els interessats podran reservar una entrevista amb l’empresa i adjuntar el seu CV. L’empresa rebrà un codi d'accés que li permetrà accedir a un entorn privat on visualitzar la seva agenda d’entrevistes, i els seus CV's.

Tota aquesta documentació caldrà fer-la arribar abans del dia 22 de gener de 2018, on-line i via e-mail a careerservices@cett.cat. Un cop rebuda i acceptada* rebran via e-mail el full de confirmació i clau d'accés a l'entorn privat de l'empresa.

*els criteris d'acceptació per participar a la Trobada seran segons data rebuda de tota la documentació, qualitat de les propostes presentades, diversificació per tipus d'empresa i segons valoracions rebudes per part dels alumnes participants en passades edicions.

Si voleu més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres ja sigui per telèfon (93 504 04 08) o via e-mail  careerservices@cett.cat