INICI > TROBADA ESCOLA+UNIVERSITAT+EMPRESA > Com participar? > Empreses

EMPRESES

Totes les empreses interessades en participar han de fer-nos arribar la següent documentació abans de la data límit establerta:

1. Formulari de participació (inscripcions tancades)

2. Sol·licitud de pràctiques

3. Sol·licitud Laboral

Totes les sol·licituds de propostes laborals i/o pràctiques seran publicades al Campus Virtual dels alumnes i CETT ALUMNI. A partir d’aquí tots els interessats podran reservar una entrevista amb l’empresa i adjuntar el seu CV. L’empresa rebrà un codi d'accés que li permetrà accedir a un entorn privat on visualitzar la seva agenda d’entrevistes, i els seus CV's.

Presentació corporativa. S'aconsella que la presentació consti dels següents punts:

  • Breu història de l'empresa (grup als qual pertany, nombre de treballadors, política d'empresa, productes o serveis que ofereix...). 
  • Plans d'expansió i/o projectes
  • Coneixements i aptituds més valorades en els futurs col·laborador
  • Presentació de propostes d'interès per als alumnes o antics alumnes

Tota aquesta documentació caldrà fer-la arribar (abans del dia 02 de febrer de 2016) on-line i via e-mail a e3@cett.cat. Un cop rebuda i acceptada* rebran via e-mail el full de confirmació i clau d'accés a l'entorn privat de l'empresa.

*els criteris d'acceptació per participar a la Trobada seran segons data rebuda de tota la documentació, qualitat de les propostes presentades, diversificació per tipus d'empresa i segons valoracions rebudes per part dels alumnes participants en passades edicions.

Si voleu més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres ja sigui per telèfon (93 504 04 08) o via e-mail.
 

Comparteix la #trobadacett: