INICI > Trobada 2018 > Agenda

15 DE FEBRER DE 2018


Espai Entrevistes

09:00h a 18:00h

Entorn on l’activitat principal serà la realització d’entrevistes als estudiants per part de les empreses participants.

Tanmateix, tenim previst organitzar sessions obertes d’interacció entre empreses i estudiants en un ambient distès i interactiu, on esperem es generi molt networking.

Aquest espai estarà ubicat a la sala Catalunya de l’hotel Alimara.

Espai Turisme 3.0

09:30h a 13:00h

15:30h a 17:00h

Ponències interactives i taules rodones per parlar de temes de candent actualitat relacionat amb el sector turístic, de gran interés per futurs professionals i directius d’aquest sector.

 

Professionals, alumnes i els nostres Alumni seran els protagonistes d’aquestes activitats on esperem es creïn moltes sinèrgies entre tots.

No et perdis l’oportunitat de formar part dels debats i las xerrades ja que seran el reclam d’aquest espai ubicat al foyer de l’hotel Alimara.

Espai Workshop

11:00h a 13:00h

16:00h a 18:00h

Les empreses proposaran reptes als nostres estudiants, i ells/elles hauran d’aplicar els seus  coneixements i les seves habilitats per resoldre’ls.

Es tractarà d’un espai on els estudiants podran mostrar i demostrar el seu potencial, i on les empreses extrauran idees, identificaran talent i posaran sobre la taula reptes que han d’enfrontar en el seu dia a dia.

Aquesta activitat es realitzarà a l’Aula La Plaça del Campus CETT.

Networking Lunch

13:30h a 15:30h

Al Saló Mediterrani de l’hotel Alimara gaudirem d’un dinar preparat pels nostres alumnes, en un format distès que propiciarà el contacte directe entre les empreses participants i els professionals del Campus