EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Sable de moscovado amb plàtan estofat i cruixent de nou moscada

Tipus: Postres
Persones: 4

  Bany còctel de campari i fruita de la passió
  Cruixent de nou moscada
  Pa de pèssic de caputxines
  Plàtan estofat
  Sable de moscovado

Ingredients Elaboració
Bany còctel de campari i fruita de la passió
175 g Campari
325 g Suc de fruita de la passió
- Barrejar en fred.
- Deixar les caputxines en aquest bany durant unes 3 hores.
- Escórrer i reservar.
Cruixent de nou moscada
30 g Farina
40 g LLet
35 g Mantega
2 g Nou moscada
1 g Pectina
- Desfer la mantega.
- Barrejar els ingredients restants fins aconseguir una massa fina.
- Estirar amb l'ajut d'una espàtula a sobre d'un silpat i Coure a 170º.
Pa de pèssic de caputxines
50 g Maizena
1 u Ous
0 q.s Pell de llimona
11 u Rovells
- Emulsionar els rovells i l'ou fins que dobli el seu volum.
- Barrejar la maizena i la pell de llimona.
- Omplir els motlles i Coure a 180º uns 10 o 12 minuts.
Plàtan estofat
6 u Plàtan
0 q.s Sucre moreno
- Pelar i tallar els plàtans en rodanxes d' 1cm.
- Coure el sucre en una paella fins que tingui un color ros.
- Afegir els plàtans.
- Una vegada enrossits retirar del foc.
Sable de moscovado
40 g Ametlla en pols
200 g Farina fluixa
160 g Mantega
30 g Ous
50 g Rovells
150 g Sucre Moscovado
- Treballar tots els ingredients fins aconseguir una massa homogènia.
- Estirar amb el corro sobre un paper de fonr a un gruix de 35mm.
- Refredar en nevera i tallar en forma quadrada.
- Coure a 200º
Presentació
- Aquestes postres les podem maridar amb una copeta de rom envellit en barrica, mínim 8 anys.
Imatges
[galeriamedia:ContingutsBD;AULARESTAURANT;Plat;101]
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)