EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Gelat de menjar blanc amb gelatina de licor d'Amaretto i ametlles

Tipus: Entrants freds
Persones: 4

  Per a l'oli d'all
  Per a la gelatina 'd'Amaretto'
  Per al gelat de 'Menjar blanc'

Ingredients Elaboració
Per a l'oli d'all
30 g All sec
1 dl Oli d'oliva
- Pelarem l'all i el laminarem.
- Escaldarem 5 vegades canviant l'aigua cada cop.
- A continuació sofregirem l'all en l’oli suaument.
Per a la gelatina 'd'Amaretto'
250 ml Amaretto
15 g Gelatina vegetal
- Barrejarem tot dos ingredients i portarem a ebullició.
- Deixarem refredar i tallarem a quadrats.
Per al gelat de 'Menjar blanc'
1600 ml Aigua mineral
500 g Ametlla marcona
2 g Pebre blanc mòlt
4 g Sal
- Deixarem en remull les ametlles amb l’aigua mineral durant 24 hores.
- Després triturarem, colarem i rectificarem de sal i pebre.
- Congelarem en bol de Paco-Jet i turbinarem.
- Si no disposem d'aquesta maquinària congelarem remenant de tant en tant el gelat per que agafi una textura cremosa.
Presentació
Aquestes postres les podem acompanyar amb una copeta d'oporto
Imatges
 
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)