EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Gelat de menjar blanc amb gelatina de licor d'Amaretto i ametlles

Tipus: Entrants freds
Persones: 4

  Per a l'oli d'all
  Per a la gelatina 'd'Amaretto'
  Per al gelat de 'Menjar blanc'

Ingredients Elaboració
Per a l'oli d'all
30 g All sec
1 dl Oli d'oliva
- Pelarem l'all i el laminarem.
- Escaldarem 5 vegades canviant l'aigua cada cop.
- A continuació sofregirem l'all en l’oli suaument.
Per a la gelatina 'd'Amaretto'
250 ml Amaretto
15 g Gelatina vegetal
- Barrejarem tot dos ingredients i portarem a ebullició.
- Deixarem refredar i tallarem a quadrats.
Per al gelat de 'Menjar blanc'
1600 ml Aigua mineral
500 g Ametlla marcona
2 g Pebre blanc mòlt
4 g Sal
- Deixarem en remull les ametlles amb l’aigua mineral durant 24 hores.
- Després triturarem, colarem i rectificarem de sal i pebre.
- Congelarem en bol de Paco-Jet i turbinarem.
- Si no disposem d'aquesta maquinària congelarem remenant de tant en tant el gelat per que agafi una textura cremosa.
Presentació
Aquestes postres les podem acompanyar amb una copeta d'oporto
Imatges
[galeriamedia:ContingutsBD;AULARESTAURANT;Plat;149]
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)