EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Coca de Sant Joan

Tipus: Postres
Persones: 20

  Per la massa
  Per la cocció i decoració

Ingredients Elaboració
Per la massa
30 g Anís
500 g Farina
220 g LLet
25 g Llevat
100 g Mantega
40 g Mel
40 g Moscatell
4 u Ous
10 g Sal
70 g Sucre
- En un bol barregem, la farina, la sal, el sucre, la mel, la mantega, els ous i el llevat, seguidament afegim els líquids, amassem fins aconseguir una massa homogènia.
- Tapem amb un drap, i deixem reposar fins que, el seu volum sigui el doble.
- Seguidament fem boles de 350g i estirem amb l'ajut d'un corró amb el taulell impregnat d'oli.
Per la cocció i decoració
20 g Cirera confitada
2 u Ous
20 g Pinyons
15 g Taronja confitada
- Posar la massa a sobre una safata, decorar amb fruita confitada al gust, pinyons o ametlles torrades...
- Deixar fermentar dins del forn (sense engegar-lo) fins que augmenti el doble el seu volum.
- Una vegada fermentada, treure del forn, pintar amb ou i espolsar amb sucre glaç.
- Calentar el forn a 250º i Coure la coca fins que agafi un color daurat.
Comentaris
- Podem acompanyar aquesta coca amb cava brut o brut nature, oporto o vi ranci. Bona revetlla!!!
Imatges
[galeriamedia:ContingutsBD;AULARESTAURANT;Plat;242]
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)