EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Bunyols de quaresma

Tipus: Postres
Persones: 8

  Elaboració

Ingredients Elaboració
Elaboració
50 g Clares
300 g Farina fluixa
250 g LLet
100 g Mantega
250 g Ous
4 g Sal
- Bullir la llet, mantega, sal, Escaldar la farina, retirar del foc i amb l'ajut de la pala barrejar els ous i les clares a intervals, fins a tenir una massa cremosa i fina.
- Posar oli d'oliva, quant estigui calent disposar la massa amb una mànega i tirar la massa de mica amb mica i tallar amb estisores controlant les porcions que surtin de la mànega, una vegada cuites espolsar amb una mica de sucre.
Presentació
Acompanyats o sols, que bons són els bunyols! Si són ben ensucrats, te'ls menges a grapats. I si no ho són, també, que sempre vénen bé. Sucats en llet fan clar qualsevol esmorzar!
Imatges
[galeriamedia:ContingutsBD;AULARESTAURANT;Plat;306]
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)