EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Galetes de Nadal

Tipus: Postres
Persones: 6

  Per l'elaboració de les galetes
  Preparació del glasejat (decoració galetes)

Ingredients Elaboració
Per l'elaboració de les galetes
500 g Farina
250 g Mantega
1 u Ou
150 g Sucre
1 cullerada Vainilla en pols
- En un bol barregem la mantega, el sucre i l'ou. Seguidament incorporem la farina (prèviament tamisada)poc a poc sense treballar molt la massa, perquè no es quedi dura.
- Formem una rodona o bola amb la massa i la deixem reposar a la nevera amb paper film uns 30 minuts.
- Estirem la massa deixar un grossor de 5 mm. aproximadament
- Agafem els talladors de galetes o motlles de diferents formes nadalenques i tallem la massa.
- Les introduïm al forn, prèviament calent 180ºC, durant 15-20 minuts.
Preparació del glasejat (decoració galetes)
1 u Clara d'ou
4 q.s Colorant alimentici
3 gotes Suc de llimona
200 g Sucre glas
- Muntem la clara a punt de neu i afegim suaument el sucre glas. Afegim les gotes de llimona i barregem fins que dobli el seu volum.
- Afegim el colorant alimentici i decorem les galetes.
Imatges
 
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)