Serveis en línia
INICI > Notícies > Dos plats de l'Aula Restaurant CETT participen al Festival Parmigiano Reggiano

Dos plats de l'Aula Restaurant CETT participen al Festival Parmigiano Reggiano
05/10/2015  

Del 8 al 18 d’octubre es celebra el Festival Parmigiano Reggiano a Barcelona, amb la participació de 14 restaurants, entre els quals es troba l’Aula Restaurant CETT.


Durant aquests 10 dies els restaurants es convertiran en ambaixadors d’aquest producte simbòlic de la cuina italina.

 

Cada restaurant oferirà un plat o un menú creat pel festival amb una proposta gastronòmica innovadora i particular. En el cas de l’Aula Restaurant CETT podeu venir a tastar-ne dos plats:

  • Arròs amb llet de parmesà en crosta de caramel i gelat de romaní

  • Tomàquet de temporada DO farcit de verduretes de temporada, encenalls de parmesà i la seva pols gelada


Els restaurants adherits al festival són:

  • AULA RESTAURANT CETT  Avinguda Can Marcet 36-38
  • BACARO  Jerusalem, 6
  • CUINA D’AMICS  Ávila 19
  • DE GUSTIBUS ITALIAE Ricardo Calvo, 13
  • DI…VINI SAPORI Buenos Aires, 28 08036
  • DON GIOVANNI RISTORANTE Deu i Mata, 69-99 (Hotel NH Constanza)
  • DUE SPAGHI Sepúlveda, 151
  • INMORTALES Sagués, 25
  • LA TRIFULA Carrer d’Elkano, 69
  • MASSIMO Vía Augusta, 217
  • MENEGHINA Tiradors, 2-4
  • PARADISO DEL TIRAMISÙ Radas, 22
  • VIA DEI MILLE Aragò, 364
  • ZERO ZERO 39 Laforja,130

Agenda
 
Utilitzi el següent formulari per a enviar la direcció d'aquesta pàgina a un amic:

El teu nom: *
El teu email: *
El email del teu amic: *
Comentaris: 
Direcció web:  /cenrec/noticies/noticia.aspx?idNoticia=168338

Per motius de seguretat, tecleja els dígits mostrats en la següent imatge:
:  [Demanar una altra imatge]
CENTRE DE RECURSOS. GRUP CETT. 2014