Fotografia de: Entrega dels Premis Terres CHECK-IN | CETT
Universitat de Barcelona

Terres CHECK-IN premia curts grecs, catalans i japonesos com els millors audiovisuals d'‘hospitality’ en una cerimònia a Barcelona

07.09.2022
 
Terres CHECK-IN premia curts grecs, catalans i japonesos com els millors audiovisuals d'‘hospitality’ en una cerimònia a Barcelona

Els Premis Terres CHECK-IN, guardons de referència de l’àmbit audiovisual del sector de l’hospitality, han reconegut curts de Grècia, Catalunya i el Japó en la cerimònia celebrada aquest dimecres a l’Hotel Alimara BCN. La distinció als millors curts audiovisuals sobre hospitality s’ha combinat amb un conjunt d’activitats formatives. Terres CHECK-IN International Hospitality Film Awards és una iniciativa de Terres Landscape and Travel Communication i tres fundacions privades que tenen el seu focus en el turisme: CETT Fundació, la Fundació Climent Guitart i la Fundació Jordi Comas Matamala.


Premiats del Terres CHECK-IN

Els premis han estat en les següents categories:

LATE CHECK-OUT

A les propostes audiovisuals de les organitzacions del sector turístic que generin una experiència inspiradora, emocional, inoblidable i memorable a gaudir, que ajudi a crear un sentiment de “no voler marxar” mai o el més tard possible d’aquesta experiència turística i de voler tornar-hi.

Or per a Future Looks Bright-Anemos Luxury Grand Resort (Grècia)

Plata per a Yours personally-Makweti Safari Lodge (Sud-àfrica)

FAST CHECK-IN

A les propostes audiovisuals de les organitzacions del sector turístic, on l’aplicació de tecnologies relacionades amb l’àmbit digital i tecnològic, sigui el principal eix de comunicació amb els objectius de millorar el valor afegit aportat als clients i a la seva experiència d’usuari i incrementar la seva competitivitat.

Or per a Casa Batlló 10 experience arrives (Catalunya)

Plata per a Grand Tour of Catalonia (Catalunya)

SOCIAL CHECK-IN

A les propostes audiovisuals de les organitzacions del sector turístic que evidenciïn el seu compromís amb la sostenibilitat i la Responsabilitat Social Corporativa, amb la finalitat de preservar el nostre planeta per a les generacions futures

Or per a Ecolodges Japan in Yukuguni (Japó)

Plata per a Ceci n’est pas un avion, d’Aviation sans frontieres (França)

DESTINACIÓ BARCELONA

Guardó que reconeix la peça audiovisual que millor transmeti les característiques diferencials del territori de Barcelona, de les seves organitzacions i de les seves persones.

El guanyador és el Mirador Torre Glòries

AMFITRIONS TURÍSTICS

Categoria que premia les propostes audiovisuals de les organitzacions del sector turístic on es destaqui de forma clara la importància de les persones per a ajudar a complir “els somnis” dels turistes gaudint d’unes experiències inoblidables.

El guanyador és Can Buch


Valoracions del Terres CHECK-IN

El director del Terres Travel Festival i coorganitzador dels Premis Terres CHECK-IN, Santi Valldepérez, ha assegurat: “El vídeo acaba essent un prescriptor imbatible. Res no pot substituir l’experiència de l’usuari, és evident, però el vídeo té una capacitat d’emocionar que pot resultar decisiva a l’hora d’instal·lar un allotjament o un servei turístic en el top of mind del futur viatger.”·

Per la seva banda, la presidenta i CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya, s’ha mostrat satisfeta perquè l’Hotel Alimara, del Grup CETT, hagi acollit els Premis Terres Check In: “És un honor i també la confirmació que l’aposta que el CETT va fer en el seu moment pel binomi turisme i audiovisual en el seu moment va ser un encert. Fa més d’una dècada era un model de turisme emergent i ara ja podem parlar d’un model consolidat i de qualitat”.

Finalment, Pere Cabañas, vicepresident la Fundació Climent Guitart, ha remarcat la importància de propostes com aquesta: “Donem una oportunitat al sector per compartir continguts audiovisuals i generar sinergies. Augurem un llarg recorregut al Terres CHECK-IN, perquè és un aparador únic al món”.

Espai de coneixement de l'audiovisual de l''hospitality'

La proposta del festival Terres CHECK-IN International Hospitality Film Awards neix amb la voluntat de crear comunitat i connectar els diversos actors que formem la indústria de l’hospitality a escala internacional. Així, es vol generar un espai de coneixement, intercanvi i tendències de comunicació que puguin ser transferibles al sector per millorar l’experiència en un moment en què l’audiovisual turístic ha assolit un punt de gran maduresa. Terres CHECK-IN pretén ser el referent mundial en l’àmbit de l’audiovisual del sector de l’hospitality i ser l’aparador de les tendències de màrqueting de les organitzacions que formen la indústria del turisme, l’hoteleria i la gastronomia.El Terres CHECK-IN serà el pòrtic del Terres Travel Festival, que celebrarà les seves sessions professionals demà i divendres a Tortosa.

Mira tota la gala d'entrega de premis