Notícies
Consulta las noticias del CETT: entrevistas al alumnado, profesorado, premios y reconocimientos.
-
Més del 70% del talent jove del sector turístic, hoteler i gastronòmic situa les condicions laborals i els beneficis addicionals com a clau per fidelitzar les noves generacions
-
Concurs de Gastronomia Coreana CETT | Commemorem el 75è aniversari de les relacions diplomàtiques amb Corea
-
La CETT Fundació impulsa un Grup de reflexió per explorar un sector turístic més regeneratiu
-
Grau en Disseny per als Sistemes Alimentaris | CETT i Elisava formem professionals amb una visió global i sostenible del food design
-
XIX Trobada Gastronòmica | Equilibri, proximitat i consciència, les claus per una cuina catalana saludable
-
Comunicat | Activitat del CETT el 28/04 i el 29/04
-
Bona diada de Sant Jordi
-
El CETT celebra Sant Jordi posant en valor el vincle entre la cultura i la cuina catalanes
-
TTM 2025 | La flexibilitat, la conciliació i les oportunitats, claus per fidelitzar al talent jove
-
5 consells per escollir el teu futur professional
-
El FC Barcelona, Catalonia Hotels & Resorts, Catalunya Convention Bureau i Xocolates Simón Coll entre els reconeguts de la 40a edició dels Premis CETT Alimara
-
El sector turístic se cita al 40è aniversari dels Premis CETT Alimara Barcelona