Notícies
Consulta las noticias del CETT: entrevistas al alumnado, profesorado, premios y reconocimientos.
-
Entrevista | De l’afició a la professió… o de la professió a l’excel·lència: forma’t en vins al CETT!
-
Neurodisseny i intel·ligència artificial per transformar l’experiència turística: el projecte Neuroturístic repensa l’hospitality
-
El CETT, el Clúster AMBIT i Sciling exploren l’ús de la intel·ligència artificial generativa en els espais per a hospitality
-
Joves amb molt futur a l’hoteleria: el jovent del Campus d’Ocupabilitat de la Fundació FC Barcelona es forma al CETT
-
Xavi Crespo, ambaixador del Màster en Màrqueting i Gestió d’Esdeveniments Esportius CETT-UB i BIHUB: “Volem canviar el paradigma de la gestió esportiva”
-
28 empreses estratègiques del turisme, hoteleria i gastronomia s’adhereixen al Consell Assessor d’Empreses del CETT per impulsar la transformació del sector
-
Mónica Balanza, Premi Extraordinari Formació Professional de Grau Superior: “Som la nova generació i estem aquí per canviar les coses”
-
El Consell de Formació i Empresa del Centre de Formació Professional Integrada del CETT celebra la seva reunió anual
-
Jordi Tarré, CETT Alumni estrella Michelín: “L’experiència gastronòmica pot ser sorprenent sense focs artificials”
-
XIX Trobada Gastronòmica | Dra. Helena Martín: “La cuina és un acte emocional, sensorial i social amb impacte directe en la salut”
-
Més del 70% del talent jove del sector turístic, hoteler i gastronòmic situa les condicions laborals i els beneficis addicionals com a clau per fidelitzar les noves generacions
-
Concurs de Gastronomia Coreana CETT | Commemorem el 75è aniversari de les relacions diplomàtiques amb Corea