News
Consulta las noticias del CETT: entrevistas al alumnado, profesorado, premios y reconocimientos.
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The tourism sector meets at the 40th anniversary of the CETT Alimara Barcelona Awards
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Komuni, winner of the XX Entrepreneur Awards: “We work to transform rural tourism into a tool for social impact”
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Núria Esvertit, second prize in the Bartolomeo Scappi gastronomic competition: “Opportunities like this fly by and you have to take advantage of them”
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8M | At CETT we accelerate action for gender equality
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See you at the Saló de l'Ensenyament 2025
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ABAL MyReports, third prize in the 20th CETT Fundació Entrepreneurs Awards: “The challenges have driven us to continue innovating”
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CETT-UB's “STRtists” team, winner of the STR & ICHRIE EMEA Student Market Study Competition 2024
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Researcher Marta Salvador Almela, winner of the best thesis at the ENTER25 Congress
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The best companies and the best talent will meet at the 23rd CETT Talent
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SwiftON, segundo premio de los XX Premios Emprendedores de la CETT Fundació: “Cada paso, incluso los errores, son parte del aprendizaje”
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Estudia una maestría en Barcelona: formación en Turismo, Hotelería y Gastronomía 100% becada para estudiantes de la República Dominicana
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Daniel Lunar, ganador del Concurso Innova Maheso: “Me ha motivado a continuar explorando nuevas técnicas y combinaciones de sabores”