Les principals sortides d’aquest curs de sumilleria són:
- Sommelier en establiments de restauració.
- Comercial de vendes de celler i empreses distribuïdores de vins.
- Responsable d'enoteca.
- Responsable de centre de visitants de celler.
- Responsable de botiga especialitzada en vins i productes especials.
- Guia turístic de zones vitivinícoles nacionals.
- Departament de comunicació de cellers i empreses vinícoles del sector.
PRÀCTIQUES
Durant el teu període formatiu al CETT-UB, gaudiràs de l’oportunitat de fer pràctiques en empreses i institucions de primer nivell, amb l’objectiu d’aplicar i complementar els coneixements adquirits a la formació acadèmica i, a la vegada, afavorir l’adquisició de competències que et preparin per a l’exercici d’activitats professionals.
Les pràctiques tenen dues modalitats:
- Curriculars: vinculades a assignatures del programa que estàs cursant i que formen part del seu currículum acadèmic; per tant, obligatòries.
- Extracurriculars: no incloses dins del pla d’estudis i que tenen un caràcter voluntari.
La realització de les pràctiques es desenvolupa mitjançant convenis de cooperació universitat-empresa i estan tutelades per professors experts en cadascuna de les matèries.
El CETT-UB et facilitarà la consecució d’aquelles oportunitats més adequades al teu perfil professional i a les teves motivacions, entre les més de 900 peticions per part d’empreses que rebem anualment. De la mateixa manera, t’ajudarem a contactar i t’acompanyarem en l’accés a les empreses i les institucions més atractives per als teus objectius professionals.
Si vols més informació, visita l’espai de Career Services, contacta amb nosaltres a través del correu electrònic careerservices@cett.cat o també ens pots visitar a la primera planta del Campus.