Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica >
Diploma de Pastisseria Gastronòmica
Diploma de Pastisseria Gastronòmica

Diploma de Pastisseria Gastronòmica

Propera convocatòria: 23/11/2024
 

Converteix-te en un professional de la pastisseria amb una visió innovadora i científica

Amb el Diploma Superior de Pastisseria Gastronómica del CETT-UB milloraràs les teves habilitats creatives amb una visió innovadora i científica que t’ajudarà a dissenyar noves receptes de postres i cuina dolça.

Coneixeràs les principals tècniques avançades de pastisseria i podràs dur a terme tasques de responsabilitat en una partida de pastisseria d’obrador i de restaurant.

Amplia els teus coneixements i aprèn una formació en pastisseria per professionals amb un Diploma de la Universitat de Barcelona.

Gaudeix d’un professorat format per docents i pastissers professionals en actiu i una metodologia innovadora amb classes teòriques online, que podràs fer quan vulguis, i sessions pràctiques a les aules de cuina especialitzades del campus del CETT-UB.

Per què estudiar el Diploma Superior de Pastisseria Gastronómica del CETT-UB?

Un contingut actualitzat. L'objectiu de la formació és que coneixis darreres tendències en pastisseria i rebosteria, diferents tipus de postres, fins i tot per a clients amb preferències i restriccions alimentàries i podràs oferir una cuina dolça de substitució d’alta pastisseria.

Innova gràcies als coneixements científics. Estudiaràs una pastisseria amb una visió científica que t’ajudarà a crear i no només a reproduir receptes.

Pastisseria i Belles arts. Aprendràs tècniques de Belles Arts per despertar la teva creativitat i desenvolupar una cuina dolça única, personal.

Coneixeràs tota mena de cuina dolça. Durant les classes veuràs altres àmbits especialitzats de la pastisseria amb classes monogràfiques de xocolata, sucre artístic i pastisseria de substitució.

La multisensorialitat com a fil conductor. Es tracta d’una formació que combina la ciència, la creativitat, la tecnologia, i la innovació

Aprendràs de manera pràctica i flexible. Realitzaràs les sessions teòrico-practiques asíncrones, és a dir que estudies quan vols, i les classes 100 % pràctiques a les aules especialitzades del CETT-UB. També aprofitaràs la classe invertida, on et prepararàs per assistir a les classes pràctiques amb total flexibilitat.

Forma't amb els millors. El quadre docent està format per experts de les diferents àrees del CETT i professionals en actiu del sector amb experiència reconeguda en la cuina dolça.

Pràctiques en restaurants. El diploma inclou pràctiques en restaurants de renom i empreses punteres del sector. El CETT a través del departament de Career Services té més de 900 convenis de col·laboració per tot l’Estat.

Un diploma únic. És l'únic Diploma d’Extensió Universitària de Pastisseria Gastronòmica de la Universitat de Barcelona.

Una nova carrera laboral. Els coneixements adquirits en aquest curs de pastisseria i rebosteria et permetran especialitzar-te i emprendre un nou camí en la teva vida professional.

Estudia a les nostres aules especialitzades. Aprofita les instal·lacions de cuina especialitzades del CETT. Som un centre de referència al sector amb més de 50 anys d'experiència.

Un nou Turisme,

Aprèn una formació per professionals! Aconsegueix noves habilitats i especialitza't en un sector amb alta demanda i moltes sortides.

Quins objectius assoliràs amb el Diploma Superior de Pastisseria Gastronòmica del CETT-UB?

Ampliar els teus coneixements teòrics i pràctics de tècniques culinàries contemporànies, utilitzant nous productes de pastisseria clàssica i moderna.

Treballar la multisensorialitat transversalment des de la creació, l’elaboració i la presentació de l'oferta dolça.

Identificar les matèries primeres de la cuina dolça i la rebosteria. Conèixer les seves propietats, tant a nivell organolèptic, químic com funcional.

Aprendre les eines necessàries per a formular les teves pròpies receptes de pastisseria, reconeixent i calculant el seu valor nutritiu.

Conèixer les principals tècniques de Belles Arts i les claus del procés creatiu per a realitzar de forma autònoma les teves pròpies creacions de la cuina dolça.

Crear i desenvolupar tècniques pròpies de la pastisseria de restaurant, aprofundir en la importància de tècniques d'avantguarda, de l'emplatat i l’especialització en prepostres i petit fours.

Donar resposta a les noves preferències i restriccions alimentàries, i crear una oferta d'una cuina dolça de substitució d’alta pastisseria.

Potenciar les habilitats i coneixement per a gestionar i liderar una partida de postres d'un restaurant, un obrador o el teu propi negoci.

Galeria Aula Cuina Dolça 02

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Professionals de la cuina o amb estudis o experiència previs de gastronomia

Aquest curs de pastisseria professional i cuina dolça s’adreça a:

 • Estudiants que estiguin acabant el cicle del Tècnic Superior en Direcció de Cuina i Graduats Universitaris en Cuina i Gastronomia.
 • Professionals de la cuina que vulguin especialitzar-se en pastisseria.
 • Professionals o propietaris de restaurants, negocis gastronòmics o de pastisseria que vulguin ampliar i/o millorar la seva oferta de cuina dolça.
 • Qualsevol persona amb experiència demostrable en el món de la pastisseria o restauració que vulgui aprofundir els seus coneixements teòrics-pràctics de pastisseria.

No cal tenir una titulació universitària, llicenciatura, diplomatura o grau, per a accedir a aquesta formació. Veure l’apartat de titulació per més informació.

Aules tècniques de cuina i restauració

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

Aula cuina dolça

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

Aula tecno-culinària

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB
Aula sommelier
Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

Aula Tecno-culinària

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB
Aula de Pre-elaboracions
Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

Aula de cuina dolça

Les principals sortides d’aquest curs de pastisseria són:

 • Partida de pastisseria restaurant
 • Obrador pastisseria
 • Caterings pastisseria
 • Negoci propi
 • Serveis d'assessoria negocis d’hostaleria
 • Empreses industrials o semi industrials de pastisseria

Galeria Aula Cuina Dolça 02

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

 

Com és la metodologia d'aquest curs de pastisseria del CETT-UB?

El Diploma Superior de Pastisseria Gastronòmica del CETT-UB es fonamenta en classes teòrico-pràctiques, sessions online asíncrones (que podràs fer quan vulguis) i classes 100 % pràctiques presencials a les instal·lacions del CETT-UB.

La metodologia d’aprenentatge d’aquest diploma es complementa en els següents eixos:

Flexibilitat per a preparar-te per assistir a les classes pràctiques, on consolidaràs els coneixements amb la teòrica pedagògica del learning by doing.

Eines digitals innovadores amb el constant suport i seguiment personalitzat per part dels docents.

Visites a obradors especialitzats.

**Pràctiques convalidables ** en empreses del sector, que complementaran l'assoliment dels objectius.

Avaluació

L’avaluació serà continua i pràctica, igual que la resta de classes. Hauràs de demostrar, en una sessió presencial a les instal·lacions del CETT, els coneixements i habilitats adquirides. El seguiment de cada alumne per part dels docents permet personalitzar la seva valoració, i ens assegurem que s'assoleixen les competències proposades.

Hauràs de demostrar en una sessió presencial a les instal·lacions del CETT, els coneixements i habilitats adquirides.

Detall del programa del Diploma Superior de Pastisseria Gastronòmica

Mòdul 1 – Fonaments de la pastisseria moderna (5 ECTS)

 • Aprofundirem en els fonaments de la pastisseria, estudiant les principals característiques dels ingredients de la cuina dolça tan organolèptiques, com les químiques i funcionals.
 • Treballarem les eines que ens permeten interpretar fórmules químiques, els instruments bàsics per començar a formular les teves pròpies receptes, així com identificar i calcular el seu valor nutritiu.
 • Aprendrem les principals tècniques de Belles Arts per a la seva aplicació en pastisseria així com les claus del procés creatiu, amb l'objectiu que puguis desenvolupar de manera autònoma les teves pròpies creacions.

Mòdul 2 – Elaboracins i tècniques aplicades (13 ECTS)

 • Aprendrem a organitzar, identificar i realitzar de manera autònoma les principals elaboracions de la pastisseria clàssica i moderna aplicant metodologies actualitzades.
 • Treballarem les principals tècniques per a la seva aplicació tant en un obrador com en la partida de postres.
 • Es realitzaran elaboracions de principi a fi tenint en compte els acabats i les decoracions finals.
 • Durant aquest mòdul veurem les següents elaboracions: textures cremoses, bescuits, masses arenoses: fons de pastís i pastes de te, pasta choux, masses fullades / laminades, masses fermentades dolces, masses fullades fermentades, conserves de fruita i cremes untables, caramel i merengues, xocolata: temperat i tècniques de treball, semifreds i elaboracions gelades

Mòdul 3 – Pastisseria de restaurant (4 ECTS)

 • T’ensenyarem totes les eines necessàries per a crear i/o desenvolupar postres de restaurant.
 • Treballarem les tècniques pròpies de la pastisseria de restaurant i aprofundirem en la importància de l'emplatat.
 • Posarem en pràctica la creació i execució de postres.
 • Aprofundirem en dues elaboracions dolces cada vegada més presents en les postres de restaurant com són les prepostres i els petits fours.

Mòdul 4 - Camps d'especialització (5 ECTS)

 • Estudiaràs els coneixements bàsics de pastisseria diversos camps d'especialització.
 • Tindràs una visió actual de la cuina dolça, de la mà d'experts en les diferents disciplines del mòdul a través de sessions de xocolata artística i bomboneria, sucre artístic, innovació i pastisseria de substitució, noves preferències alimentàries amb la pastisseria vegana i sostenible.

Mòdul 5 – Practicum (8 ECTS)

 • Faràs les pràctiques de pastisseria, ja sigui d'obrador o de restaurant. Amb elles es pretén afermar els coneixements adquirits durant el curs.
 • Tindràs l'oportunitat de gaudir d'una experiència laboral en una empresa de reconegut prestigi.

Durada

 • Horari: dilluns i dimarts, de 16.00 a 20.00 h.
 • Nombre d'hores: 198 hores pràctiques, 157 hores de treball autònom, 246 hores de treball dirigit.
 • Crèdits europeus: 35

Obté un diploma universitari

Al finalitzar aquest programa, obtindràs la titulació de Diploma d'Extensió Universitària en Pastisseria Gastronòmica

Per accedir a aquesta formació, no és necessari que l'alumne tingui una titulació universitària prèvia.

Pràctiques

Durant el teu període formatiu al CETT-UB, gaudiràs de l’oportunitat de fer pràctiques en empreses i institucions de primer nivell, amb l’objectiu d’aplicar i complementar els coneixements adquirits a la formació acadèmica i, a la vegada, afavorir l’adquisició de competències que et preparin per a l’exercici d’activitats professionals.

Les pràctiques tenen dues modalitats:

 • Curriculars: vinculades a assignatures del programa que estàs cursant i que formen part del seu currículum acadèmic; per tant, obligatòries.
 • Extracurriculars: no incloses dins del pla d’estudis i que tenen un caràcter voluntari.

La realització de les pràctiques es desenvolupa mitjançant convenis de cooperació universitat-empresa i estan tutelades per professors experts en cadascuna de les matèries.

El CETT-UB et facilitarà la consecució d’aquelles oportunitats més adequades al teu perfil professional i a les teves motivacions, entre les més de 900 peticions per part d’empreses que rebem anualment. De la mateixa manera, t’ajudarem a contactar i t’acompanyarem en l’accés a les empreses i les institucions més atractives per als teus objectius professionals.

Com a característica diferencial al mercat, el CETT-UB consta d’un grup d’empreses pròpies dedicades a la formació i a l’oferta de serveis d’hoteleria i turisme de qualitat, perquè apliquis aquests coneixements pràctics sense sortir del Campus:

 • Hotel Alimara
 • Residència Universitària Àgora BCN
 • Aula Restaurant
 • Summum Restaurant & Bar

Si vols més informació, visita l’espai de Career Services.

 

Consulta el preu del Diploma de Pastisseria Gastronòmica

MatrículaTaxes UB*PreuPreu Total**
1100 €688 €3.792,50 €5.580,5 €

*Les taxes de la Universitat de Barcelona (UB) són un import que l’alumne d’un centre adscrit ha d'abonar en concepte de serveis. Aquest import està exempt de qualsevol tipus de descompte i es paga al mateix temps que la matrícula.

**Aquest és el preu per pagaments al comptat. Consulta els imports i les condicions per altres modalitats de pagament amb el nostre equip d’Orientació a Futurs Estudiants.

Més informació econòmica

Bonificació

Bonificació

Bonificació

Titulació bonificable a través de FUNDAE

Finançament

Finançament

Encara tens dubtes?

Coneix totes les nostres bueques

CETT Fundació, amb el ferm convenciment que la formació i la transmissió de coneixement són fonamentals, amplia el programa d’ajudes que ja oferia anualment als estudiants i inclou noves beques per aquests curs acadèmic.

A part, el CETT-UB també donarà l’opció de fer el pagament en 6, 10 o 12 mesos mitjançant finançament bancari, amb el qual s’aplicarà un descompte del 5 % de l’import de les quotes. Informa’t sobre les condicions especials.

 

El CETT al teu servei

Com a alumne del CETT gaudeix de tots els avantatges que el centre posa a la teva disposició:

 • Accés al Centre de Recursos per a l’aprenentatge i la investigació:

  • La Universitat de Barcelona compta amb un ampli catàleg de bases de dades per consultar documents, reports i articles científics, entre d’altres.
  • Disposar dels recursos propis del CETT per a reforçar, completar i ampliar la formació. Tota la informació (tant física com digital) es troba disponible en els diferents espais dedicats a aquesta funció.
  • Accés gratuït a tota la llibreria digital de recursos de l'Organització Mundial del Turisme (OMT).
 • Com a centre adscrit a la Universitat de Barcelona, gaudim dels avantatges de formar part de la universitat més prestigiosa de l’Estat: Biblioteques UB · Servei d’Esports UB · Carnet Som UB

 • Descomptes a l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona. A més, gràcies al carnet universitari de la Universitat de Barcelona gaudiràs de promocions en productes i serveis com òptiques, restaurants, tecnologia, farmàcies, allotjament, viatges i activitats d’oci, entre d’altres.

 • El CETT disposa de diferents serveis de restauració com el Fòrum o l'Aula Restaurant CETT. El Fòrum és un espai que afavoreix la creativitat i l'intercanvi cultural de l'alumnat. Disposa d'una variada oferta gastronòmica, saludable, de temporada, que s'adapta als diferents moments del dia. Així mateix, també es pot menjar a l'Aula Restaurant CETT, un restaurant de carta amb les mateixes característiques que un restaurant gastronòmic real.

 • Formar part de la comunitat CETT Alumni per estar en contacte amb l’àmplia xarxa d’exalumnes de la Universitat.

Aules tècniques de cuina i restauració

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

Aula cuina dolça

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

Aula tecno-culinària

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB
Aula sommelier
Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

Aula Tecno-culinària

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB
Aula de Pre-elaboracions
Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

Aula de cuina dolça

Serveis i instal·lacions

El CETT disposa de diferents aules i equipaments perquè puguis desenvolupar-hi totes les teves habilitats com a professional en l'àmbit de la gastronomia:

Campus del CETT

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

Passadís aules cuina

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

Aula cuina dolça

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

El Centre

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB
Espai Eidos

Aula Oberta

T'oferim la possibilitat que facis ús de les aules tècniques, fora de l'horari de classes, per millorar les teves habilitats treballant de forma autònoma. Gràcies a aquest espai també podràs dissenyar, experimentar, innovar i crear projectes propis.

Aules d'especialitat en gastronomia

Al CETT comptem amb 12 aules tècniques especialitzades. Són instal·lacions equipades amb la tecnologia més actualitzada, i pensades per desenvolupar una formació professional d'alt nivell.

Espais tècnics

Les nostres instal·lacions s'adeqüen a un ensenyament enfocat a la pràctica, amb una metodologia aplicada i compten amb l'Hotel Alimara, el Restaurant Summum i Àgora BCN. Aquests són empreses pròpies d'aplicació de CETT, ubicades en el propi Campus. L'Hotel Alimara ofereix serveis de restauració hotelera i disposa de el Restaurant Summum, on pots fer pràctiques i aprofundir en els coneixements en els serveis de banquets, bufets d'esmorzar o serveis de restaurant. La Residència Àgora BCN, també part de campus, és una bona opció per conèixer de prop el sector de les col·lectivitats.

Espais tècnics

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

Hotel Alimara

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB
Hotel Alimara
Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB
Hotel Alimara
Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

Residència Ágora BCN

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB
Residència Àgora BCN

Aules tècniques de cuina

Aules de cuina de demostració: aules interactives dissenyades per acollir presentacions de producte i aprofundir en el coneixement de les tècniques i elaboracions culinàries.

Aules de preelaboracions, Aula Taller de cuina, Aula Tecno-culinària i Espai Gastronòmic: per desenvolupar la formació pràctica de cuina amb metodologies actives. Disposen de zones de treball individuals adequades per a practicar els conceptes tècnics culinaris, com aplicacions de talls, preelaboració de productes, tècniques de cocció i elaboracions culinàries, des de les bàsiques fins a les més contemporànies i creatives.

Aula cuina dolça: espai dissenyat per treballar de manera individual i en equip, per desenvolupar les receptes dolces, en matèries de pastisseria, forneria i confiteria. Disposa de maquinària i utillatge específic per a aquestes especialitats.

Aules Sommelier: són tres aules preparades per realitzar la formació de el món de la sumilleria i destinades a la pràctica de l'anàlisi sensorial. Disposen de tot el material necessari per a la pràctica del tast.

Aules tècniques de cuina i restauració

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

Aula cuina dolça

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

Aula tecno-culinària

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB
Aula sommelier
Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

Aula Tecno-culinària

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB
Aula de Pre-elaboracions
Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

Aula de cuina dolça

Espais d'especialització gastronòmica

Són espais i aules pensats per dur a terme activitats específiques de formació avançada per a desenvolupar recerca, projectes i reptes gastronòmics.

 • Laboratori Gastronòmic: és l'espai d'assaig de proves i de desenvolupament de R + D + I. Disposa de maquinària, aparells i estris d'última tecnologia.
 • Aula dels Sentits: dissenyada per desenvolupar la percepció sensorial, és una aula pensada per crear l'ambient idoni per despertar els sentits a través de l'experimentació.
 • Aula Sensorial: és un espai format per 24 taules de tast professional. Disposa d'espais individuals que permeten desenvolupar el coneixement i posar en pràctica aspectes del tast sensorial en diferents productes i elaboracions.

Espais especialització gastronòmica

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

Aula del Sentits

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

Laboratori gastronòmic

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

Aula sentits

Fotografia de: Diploma de Pastisseria Gastronòmica | Diploma de Pastisseria Gastronòmica CETT-UB

Laboratori gastronòmic

CETT International support

Perquè entenem el repte que suposa viure en un entorn que no és el teu, el Campus CETT-UB posa a la teva disposició l’Oficina de Relacions Internacionals (ORI), com a àrea destinada a l’orientació, l’assessorament i l’atenció als estudiants internacionals dels programes de Màster.

L’equip d’aquesta àrea et donarà informació pertinent relacionada amb aspectes logístics de la vida a Barcelona tals com l’empadronament, la tramitació del número d’identitat d’estranger (NIE) o la recerca d’allotjament a la ciutat.

Tràmits relacionats amb la teva estada acadèmica

L’equip d’ORI et brindarà informació actualitzada sobre els tràmits a desenvolupar un cop siguis a la ciutat, orientant-te sobre documents imprescindibles com el número d’identitat d’estranger (NIE), el padró o registre oficial de l’Ajuntament o el carnet universitari.

Idiomes

Si la teva llengua materna no és el castellà, l’equip d’ORI et proporcionarà consells sobre com i on aprendre’l. També t’indicarà on aprendre català, fet que et facilitarà la teva integració a la vida diària de la ciutat. A més, podràs enfortir el castellà a través dels cursos certificats que ofereix el nostre Departament d’Idiomes del CETT-UB. Per contra, si el que vols és practicar de manera informal qualsevol altre idioma, podràs participar de manera gratuïta al nostre programa d’intercanvi lingüístic entre estudiants del CETT-UB.

Allotjament

El CETT-UB som l’únic centre universitari de turisme que compta amb una residència d’estudiants, Àgora BCN, amb preus assequibles per a la comunitat d’estudiants CETT. També comptem amb el nostre propi hotel de quatre estrelles, l’Hotel Alimara, en el qual tant tu com els teus familiars i amics podreu gaudir d’avantatges i descomptes.

Suport a la teva carrera professional

Al CETT-UB disposes de tot un equip de professionals experts que vetllaran per la teva trajectòria professional des del moment en què formis part de la nostra comunitat.

Volem que estiguis informat i preparat per aconseguir els objectius professionals que t’hagis marcat. Amb aquesta motivació, trobaràs un equip de persones que t’acompanyaran durant el procés de manera personalitzada.

Gràcies a la col·laboració de les principals empreses del sector turístic podràs conèixer i posar en pràctica les eines més útils per accedir i desenvolupar-te en el mercat laboral.

El servei que posem a la teva disposició es basa en tres pilars fonamentals:

 • Orientació professional contínua centrada en tu, identificant els punts forts del teu perfil, analitzant la teva experiència i formació prèvia, i tenint en compte les teves principals motivacions de creixement.
 • Una estreta relació amb els principals actors del sector turístic, cultivada durant els més de 50 anys de presència en el mercat formant professionals amb unes competències i uns valors molt apreciats pel teixit empresarial.
 • Disseny i desenvolupament de tot un ventall d’activitats, espais de debat i eines que posem a la teva disposició i que et capaciten per afrontar qualsevol repte que et trobis durant tota la teva carrera professional.

D’aquesta manera, et convidem a participar en un procés dinàmic i adaptat a les teves expectatives que engloba les següents fases:

Definició de les teves fites professionals:

 • Anàlisi profunda del teu perfil d’entrada.
 • Establiment d’objectius realistes i seguiment del teu roadmap.
 • Orientació en el disseny i desenvolupament del teu Pla de Carrera personalitzat.

Disseny i elaboració de les eines principals de relació amb el mercat laboral

 • Revisió i correcció de currículums i cartes de presentació, adeqüant l’objectiu professional a les demandes del mercat.
 • Carta de recomanació. L’alumnat que us trobeu en un procés de selecció podreu comptar amb les referències del CETT-UB.
 • Accés als principals canals d’investigació i accés d’oportunitats de pràctiques i laborals
 • Gestió d’ofertes i autocandidatures. Et donem suport per fer més visible el teu perfil davant les empreses i headhunters, donant-te referències per a la teva candidatura.
 • Seguiment de candidatures. T’ajudem a saber en quin punt del procés de selecció es troba la teva candidatura.

Entrenament personalitzat

 • Orientació sobre la recerca d’oportunitats professionals.
 • Simulació d’entrevistes de treball i feedback sobre els aspectes que es poden millorar.
 • Entrevistes per competències i mentoring per a aquells perfils amb dificultats a l’hora de seguir el procés de recerca de feina i/o amb risc d’exclusió social.
 • Preparació de presentacions perquè coneguis de primera mà les necessitats de les empreses, perquè puguis analitzar les possibilitats de vinculació a curt i mitjà termini amb una organització, i intercanviar inquietuds amb professionals de referència.

Networking i dinamització d’activitats

 • Presentacions corporatives durant el teu període formatiu.
 • Classes magistrals orientades a conèixer sectors estratègics.
 • Dinàmiques i reptes corporatius incorporats a les teves sessions formatives.
 • Marketplaces i fires d’ocupació presencials i virtuals on més d’un centenar d’empreses participen anualment al Campus en la captació personalitzada de talent.

Job Center d’accés exclusiu

 • Gestió de més de 900 oportunitats de pràctiques anualment.
 • Gestió de més de 1.500 oportunitats laborals anualment.
 • Seguiment de les candidatures presentades.
 • Adaptació de models curriculars i cartes de presentació personalitzats.

Si vols més informació, visita l’espai de Career Services , contacta amb nosaltres a través del correu electrònic careerservices@cett.cat o també ens pots visitar a la primera planta del Campus.

Career Services

Career Services està format per un equip de professionals que orienta i ajuda l’alumnat al llarg dels seus estudis, i li facilita el contacte amb les millors empreses per tal d’afavorir-ne el desenvolupament professional i la futura inserció laboral.

Estar a prop dels antics alumnes

CETT Alumni va néixer com a Associació d’Antics Alumnes del CETT-UB l’1 de març de 1994, com una iniciativa per oferir un servei als antics alumnes, com un espai de referència personal i professional, i un punt de trobada per a experts del sector turístic, gastronòmic i hoteler, amb un vincle comú, el CETT-UB.

Como a associació d’antics alumnes del CETT-UB, té com a missió principal potenciar la relació entre aquests i, així, crear una xarxa de professionals. El nexe comú és ser antics alumnes de les diferents promocions i formacions del CETT-UB.

Els principals objectius de CETT Alumni són:

 • Promoure el permanent desenvolupament professional dels seus associats a tots els nivells i afavorir l’accés al món laboral, la promoció professional i la formació contínua. Fomentar la creació d’un marc idoni per a l’intercanvi dels coneixements i experiències entre els antics alumnes, oferint-los l’associació com a punt de trobada del món professional.
 • Facilitar el coneixement i el networking a través de jornades, ponències, sopars col·loqui i sessions d’experts. CETT Alumni vol ser un centre d’opinió i influència sobre l’entorn turístic.
 • Establir acords amb altres entitats, per afavorir sinergies que generin valor als antics alumnes associats.
 

El nostre equip d'orientació respon

Óscar Palacios

Orientació de Màsters i Postgraus