Fotografia de: Diploma en Pastisseria Gastronòmica | CETT-UB

Universitat de Barcelona
Introducció
Introducció

Introducció

 

Amb el Diploma Superior de Pastisseria del CETT-UB milloraràs les teves habilitats creatives amb una visió innovadora i científica que t’ajudarà a dissenyar noves receptes de postres i cuina dolça.

Coneixeràs les principals tècniques avançades de pastisseria i podràs dur a terme tasques de responsabilitat en una partida de pastisseria d’obrador i de restaurant.

Amplia els teus coneixements i aprèn una formació en pastisseria per professionals amb un Diploma de la Universitat de Barcelona. Gaudeix d’un professorat format per docents i pastissers professionals en actiu i una metodologia innovadora amb classes teòriques online, que podràs fer quan vulguis, i sessions pràctiques a les aules de cuina especialitzades del campus del CETT-UB.

Deus Pastisseria Intro

PER QUÈ ESTUDIAR EL DIPLOMA DE PASTISERIA GASTRONÒMICA DEL CETT-UB?

Un contingut actualitzat. L'objectiu de la formació és que coneixis darreres tendències en pastisseria i rebosteria, diferents tipus de postres, fins i tot per a clients amb preferències i restriccions alimentàries i podràs oferir una cuina dolça de substitució d’alta pastisseria.

Innova gràcies als coneixements científics. Estudiaràs una pastisseria amb una visió científica que t’ajudarà a crear i no només a reproduir receptes.

Pastisseria i Belles arts. Aprendràs tècniques de Belles Arts per despertar la teva creativitat i desenvolupar una cuina dolça única, personal.

Coneixeràs tota mena de cuina dolça. Durant les classes veuràs altres àmbits especialitzats de la pastisseria amb classes monogràfiques de xocolata, sucre artístic i pastisseria de substitució.

La multisensorialitat com a fil conductor. Es tracta d’una formació que combina la ciència, la creativitat, la tecnologia, i la innovació

Aprendràs de manera pràctica i flexible. Realitzaràs les sessions teòrico-practiques asíncrones, és a dir que estudies quan vols, i les classes 100 % pràctiques a les aules especialitzades del CETT-UB. També aprofitaràs la classe invertida, on et prepararàs per assistir a les classes pràctiques amb total flexibilitat.

Forma't amb els millors. El quadre docent està format per experts de les diferents àrees del CETT i professionals en actiu del sector amb experiència reconeguda en la cuina dolça.

Pràctiques en restaurants. El diploma inclou pràctiques en restaurants de renom i empreses punteres del sector. El CETT a través del departament de Career Services té més de 900 convenis de col·laboració per tot l’Estat.

Un diploma únic. És l'únic Diploma d’Extensió Universitària de Pastisseria Gastronòmica de la Universitat de Barcelona.

Una nova carrera laboral. Els coneixements adquirits en aquest curs de pastisseria i rebosteria et permetran especialitzar-te i emprendre un nou camí en la teva vida professional.

Estudia a les nostres aules especialitzades. Aprofita les instal·lacions de cuina especialitzades del CETT. Som un centre de referència al sector amb més de 50 anys d'experiència.

Un nou Turisme,

Aprèn una formació per professionals! Aconsegueix noves habilitats i especialitza't en un sector amb alta demanda i moltes sortides.

QUINS OBJECTIUS ACONSEGUIRÀS AMB EL DIPLOMA DE PASTISERIA GASTRONÒMICA DEL CETT-UB?

Ampliar els teus coneixements teòrics i pràctics de tècniques culinàries contemporànies, utilitzant nous productes de pastisseria clàssica i moderna.

Treballar la multisensorialitat transversalment des de la creació, l’elaboració i la presentació de l'oferta dolça.

Identificar les matèries primeres de la cuina dolça i la rebosteria. Conèixer les seves propietats, tant a nivell organolèptic, químic com funcional.

Aprendre les eines necessàries per a formular les teves pròpies receptes de pastisseria, reconeixent i calculant el seu valor nutritiu.

Conèixer les principals tècniques de Belles Arts i les claus del procés creatiu per a realitzar de forma autònoma les teves pròpies creacions de la cuina dolça del segle XXI.

Crear i desenvolupar tècniques pròpies de la pastisseria de restaurant, aprofundir en la importància de l’emplatat, i l’especialització en prepostres i petit fours.

Donar resposta a les noves preferències i restriccions alimentàries, i crear una oferta d'una cuina dolça de substitució d’alta pastisseria.

Potenciar les habilitats i coneixement per a gestionar i liderar una partida de postres d'un restaurant, un obrador o el teu propi negoci.

Galeria Aula Cuina Dolça 02

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aquest curs de pastisseria professional i cuina dolça s’adreça a:

 • Estudiants que estiguin acabant el cicle del Tècnic Superior en Direcció de Cuina i Graduats Universitaris en Cuina i Gastronomia.
 • Professionals de la cuina que vulguin especialitzar-se en pastisseria.
 • Professionals o propietaris de restaurants, negocis gastronòmics o de pastisseria que vulguin ampliar i/o millorar la seva oferta de cuina dolça.
 • Qualsevol persona amb experiència demostrable en el món de la pastisseria o restauració que vulgui aprofundir els seus coneixements teòrics-pràctics de pastisseria.

No cal tenir una titulació universitària, llicenciatura, diplomatura o grau, per a accedir a aquesta formació. Veure l’apartat de títol per més informació.

Aules tècniques de cuina i restauració

Fotografia de: Diploma en Pastisseria Gastronòmica | CETT-UB

Aula cuina dolça

Fotografia de: Diploma en Pastisseria Gastronòmica | CETT-UB

Aula tecno-culinària

Fotografia de: Diploma en Pastisseria Gastronòmica | CETT-UB
Aula sommelier
Fotografia de: Diploma en Pastisseria Gastronòmica | CETT-UB

Aula Tecno-culinària

Fotografia de: Diploma en Pastisseria Gastronòmica | CETT-UB
Aula de Pre-elaboracions
Fotografia de: Diploma en Pastisseria Gastronòmica | CETT-UB

Aula de cuina dolça