Fotografia de: Objectius | Diploma de Xef Professional
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Objectius

Objectius

  • Conèixer les bases de la cuina autòctona i internacional: cuina tradicional espanyola, francesa i italiana, entre d'altres.

  • Dominar conceptes avançats no només de cuina, sinó també de pastisseria i de bar&wine (vi, cervesa i altres begudes).

  • Entendre el concepte de «cuina d'evolució», cuina tradicional actualitzada amb noves tècniques de cocció i de concepció de plats tradicionals.

  • Ser coneixedor de la cuina d'avantguarda i aprendre a aplicar els seus mètodes, tècniques i innovacions.

  • Identificar els diferents tipus de cuina del món (cuina tradicional mexicana, cuisine française, cuina japonesa, hindú, etc.), així com conèixer els xefs més prestigiosos.

  • Dissenyar un negoci de restauració en totes les seves vessants: concepte i filosofia, tipologia de plats i maridatges, decoració, equip humà i gestió de la restauració.

  • Descobrir els conceptes de «cuina de proximitat», «cuina saludable» i «cuina sostenible» i apostar per tendències de consum beneficioses i actuals.