Fotografia de: A qui va adreçat | Diploma de Xef Professional
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
A qui va adreçat

A qui va adreçat

El Diploma en Xef Professional del CETT-UB s’adreça a totes aquelles persones amb o sense experiència que vulguin professionalitzar-se en el món de la gastronomia, tant en cuina, com en pastisseria.

Més específicament, el curs està dissenyat per adaptar-se a les necessitats dels següents col·lectius:

  • Persones que, sense ser professionals de la cuina, sentin passió per la gastronomia i vulguin professionalitzar-se en aquest sector.
  • Professionals de la cuina i la restauració sense estudis de cuina que vulguin titular-se, aprendre les últimes tendències culinàries, evolucionar a les seves feines o esdevenir xefs.
  • Emprenedors que vulguin obrir un establiment de restauració. Aquests estudiants tindran accés a una orientació per a la posada en marxa del seu establiment i podran continuar formant-se mitjançant els programes avançats de gestió de negocis de restauració.

No és necessari disposar d'una titulació universitària (llicenciatura, diplomatura o grau) prèvia per accedir a aquesta formació.