Dominaràs el tast de vi. L'objectiu d'aquest curs de sommelier és aprendre des de l’inici de les classes a través de la pràctica del tast del vi i altres begudes, al mateix temps que adquiriràs els conceptes teòrics d’aquest curs de sommelier professional.
Gràcies al Diploma de Sommelier del CETT-UB aconseguiràs noves habilitats i dominaràs el món del vi; l’anàlisi sensorial, amb especial èmfasi en el tast organolèptic de tot tipus de vins; el maridatge; l’elaboració de la carta, i el servei del vi.
Aprofita les instal·lacions capdavanteres del CETT i fes un gir a la teva carrera professional amb aquest curs de sommelier. Converteix-te en un expert en vi, desenvolupa noves habilitats i submergeix-te en un nou món de sensacions i experiències gustatives i sensorials.
PER QUÈ ESTUDIAR EL DIPLOMA SUPERIOR DE SOMMELIER DEL CETT-UB?

Aprèn una formació per professionals! Aconsegueix noves habilitats i especialitza't en un sector amb alta demanda i moltes sortides.
QUINS OBJECTIUS ACONSEGUIRÀS AMB EL DIPLOMA SUPERIOR DE SOMMELIER DEL CETT-UB?
Aules Sommeliers
Les Aules Sommeliers estan destinades a la pràctica de l'anàlisi sensorial. Disposen de tot el material necessari per a la pràctica del tast. Cada aula té d'un armari per refredar vins, una pica, i l'utillatge per fer tastos. Disposar d’aquests armaris per emmagatzemar material i vins facilita la logística i la dinàmica de les aules, fet que converteix l'aula en un espai polivalent per d’altres formacions. L’espai d’aquestes aules, amb llum natural i predomini del color blanc, contribueix a crear una bona predisposició al tast i evita distorsions en els matisos dels colors, respectant la valoració visual.
Aquest curs de sommelier es dirigeix a:
- Professionals de l’àmbit de la restauració i/o professionals de cellers i empreses vinícoles, així com de sectors vinculats amb l’àmbit de l’alimentació i les begudes.
- Tècnics/iques en restauració amb un mínim d’experiència professional en el sector.
- Diplomats/ades o graduats/ades en turisme, així com altres carreres amb un mínim d’experiència en el món del vi, que vulguin especialitzar-se en aquesta àrea.
- Winelovers amb experiència que vulguin professionalitzar-se.
No cal tenir una titulació universitària, llicenciatura, diplomatura o grau, per a accedir a aquesta formació. Veure l’apartat de títol per més informació.
Què en pensen els nostres estudiants?
Paula Cuenda
Rocio Diaz Lara