Fotografia de: Raons per cursar aquest màster | Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Raons per cursar aquest màster
Especialització dins de Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística
Propera convocatòria: Octubre 2021

Raons per cursar aquest màster

 • Inclou un extens programa d’activitats que et permetrà conèixer les últimes tendències en turisme cultural, descobriràs com crear un producte turístic cultural gràcies a les TIC, i participaràs en masterclass específiques sobre turisme creatiu i inclusió cultural per part d’experts del sector.

 • És l’únic màster d’Espanya que aborda específicament la gestió turística del patrimoni natural, és a dir, les estratègies per protegir, gestionar i ordenar el paisatge, els jardins, monuments i parcs naturals d’un territori.

 • Rebràs classes per part de professionals que treballen en empreses turístiques i que compten amb una reputada trajectòria en gestió turística del patrimoni cultural.

 • Et facilita l’accés a pràctiques en empreses i entitats relacionades amb el turisme cultural i natural.

 • Inclou un extens programa d’activitats que et permetrà conèixer les últimes tendències en turisme: visitaràs el Museu Egipci de Barcelona, on t’explicaran el seu singular model de comercialització; descobriràs com crear un producte turístic cultural gràcies a les TIC, i participaràs en masterclass específiques sobre turisme creatiu i inclusió cultural per part d’experts del sector.

 • Et permet fer pràctiques en més de 500 empreses del sector del turisme, incloses les principals administracions públiques, museus i equipaments patrimonials com ara Casa Vicens, Schola Didactica Activa, Agència Catalana del Turisme, Agència Catalana del Patrimoni, MNAC, Xarxa de Turisme Industrial, Espais Escrits, etc.

 • Rebràs classes per part de professionals que treballen en empreses turístiques i que tenen una reputada trajectòria en gestió turística: Caroline Couret, CEO del Creative Tourism Network; Claudia Torner, coordinadora del programa Acerca Cultura, o Albert Sierra, responsable del programa de noves tecnologies de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, entre d’altres.

 • Amb el teu Treball de Final de Màster podràs optar a una beca de la Direcció General de Turisme, a una distinció de Redintur, la Xarxa Universitària de Postgraus en Turisme , o a publicar en les revistes acadèmiques del CETT-UB.  El 2019,, un estudiant d’aquesta especialitat va ser guardonat amb un premi extraordinari al millor Teball de Final de Màster per part de Redintur.

 • El Màster semipresencial et permet una gran flexibilitat perquè t’organitzis les hores d’estudi.

 • Pots estudiar des de la teva feina, casa o mentre viatges.

 • Tens l’oportunitat de comunicar-te setmanalment amb experts del sector i obtenir un feedback directe.

 • Les seves múltiples metodologies t’ajudaran a aprofundir en els aspectes més essencials del sector turístic, de forma ràpida i eficient.

 • Comptes amb el suport personalitzat del professorat, amb tutories individuals, i el seguiment setmanal del nostre equip d’experts.

 • Tens l’oportunitat de realitzar pràctiques professionals en empreses i organismes turístics durant la realització del Màster.

La modalitat semipresencial blended combina el millor de la formació presencial i el millor de la formació a distància. Els seus principals avantatges i valor afegit s’exposen tot seguit:

Àmbit relacional i networking

Més interacció entre els participants del programa.

La formació no presencial facilita la participació més activa dels estudiants gràcies a la varietat d’eines digitals que faciliten la comunicació i l’aprenentatge col•laboratiu. L’intercanvi d’informació entre estudiants i professorat és permanent a través de fòrums, xats i sessions sincròniques . Les pràctiques interactives, les presentacions virtuals, les autoavaluacions i altres aplicacions del Campus Virtual del CETT fomenten l’estudi. La formació es realitza amb la participació de l’equip docent, que sempre està disponible per solucionar dubtes de forma ràpida i efectiva.

Més participació de professionals del sector.

Directors i gestors de l’hoteleria i la restauració, avalats per la seva trajectòria professional, expliquen les seves experiències reals en l’aplicació dels coneixements impartits en el Màster, fet que et proporciona casos aplicats i l’oportunitat de consultar els teus dubtes i reflexions amb els protagonistes del sector. Així mateix, es poden establir relacions professionals amb aquests gestors, que et permeten la millora de la teva xarxa de contactes.

Participants internacionals en el programa.

Els estudiants inscrits en el programa provenen de diferents països, cosa que aporta a les dinàmiques d’aprenentatge diferents perspectives i realitats que milloren els resultats formatius, al mateix temps que permeten establir una xarxa de contactes internacional.

Àmbit personal i professional

Compatibilitzar la formació amb el treball.

L’adquisició de nous coneixements i la millora del perfil professional es poden compatibilitzar perfectament. El Màster blended et permet estudiar amb flexibilitat i organitzar el teu temps de dedicació a l’estudi d’acord amb les teves necessitats i entorn personal, assistir a classes en directe sense haver de desplaçar-te, accedir a les sessions gravades, o fer les proves d’avaluació, entre altres facilitats.

Millor conciliació de l’esfera familiar i la professional.

El Màster blended et permet compaginar el temps d’oci en companyia dels éssers estimats i amics amb els moments d’estudi; pots modelar la teva experiència formativa i ritme d’aprenentatge segons les teves necessitats i les del teu entorn.

Possibilitat de realitzar pràctiques professionals en en empreses i organismes relacionats amb la gestió turística del patrimoni cultural i natural.

Si ets un estudiant extracomunitari, has finalitzat un Màster Oficial i encara no has fet pràctiques o vols fer pràctiques extracurriculars per complementar encara més la teva formació, el CETT et proporciona l’acompanyament, la informació i la documentació necessària perquè facis realitat el teu somni professional.

¿Per què?

Els estudiants de Màster del CETT en qualsevol de les seves modalitats (blended o presencial) que ho desitgin podran desenvolupar pràctiques professionals en empreses d’Espanya fins dos anys després d’haver finalitzat els estudis oficials de Màster, segons la normativa 04/09/2018 del Reial decret llei 11/2018.

¿Què has de fer?

Hauràs de complir amb la documentació legal exigida per al desenvolupament de la pràctica. Un dels requisits fonamentals és el tràmit del número d’identificació d’estranger (NIE), que hauràs de tramitar de manera personalitzada davant les autoritats de migració competents a Barcelona, però no et preocupis, perquè el CETT et guiarà en la gestió i amb la documentació necessària. Aprofita aquesta oportunitat de desenvolupament professional en un entorn turístic únic com és Barcelona!

Àmbit competencial

Millora de les competències digitals.

El Màster promou l’ús d’eines digitals que són necessàries en el sector hoteler i de restauració, a més de formar-te en competències digitals transversals. Això contribueix al desenvolupament de les teves competències digitals, claus en els processos de gestió de qualsevol àmbit empresarial, a més de ser una característica molt valorada avui en dia en el mercat laboral.