Fotografia de: Premis Emprenedors Turisme, Hoteleria i Gastronomia | CETT
Universitat de Barcelona

Últims dies per participar en els Premis CETT Emprenedors

31.05.2022
 

El termini per presentar candidatura en la XVIII edició dels Premis CETT Emprenedors de la CETT Fundació finalitza el 15 de juny. L’objectiu del premi és reconèixer els millors projectes emprenedors en el sector turístic, hoteler i gastronòmic amb la seva acceleració a través de l’assessorament estratègic i operatiu dels membres de l’equip de mentoring CETT.


A qui es dirigeixen els Premis CETT Emprenedors

Els premis estan pensats per a persones físiques o a empreses que s'hagin constituït a partir de gener de 2018 en endavant. I, de forma específica, a aquells projectes emprenedors en fase inicial que ja tinguin un MVP (Minimum Viable Product) en el qual sigui necessari testejar i/o incorporar diferents elements clau que ajudin a la seva acceleració.

Premi per als projectes vencedors

El premi consisteix en un període d’assessorament de 6 mesos dels projectes amb membres de l’equip de mentoring CETT i una dotació econòmica que pot arribar als 3.600 euros. El mentoring es basa en la transferència de coneixement i experiència per guiar als emprenedors, accelerant així el procés de desenvolupament del projecte i ajudant a conduir el negoci de manera òptima.

Detalls del mentoring CETT:

  • S’iniciarà durant el segon semestre de 2022 i acabarà 6 mesos més tard.
  • CETT Fundació assignarà els mentors a cada un dels projectes guanyadors.
  • Un membre de l’equip docent del CETT-UB durà a terme el seguiment de l’esmentat procés a manera de co-mentoring.

Com participar en el Premis CETT Emprenedors

Els participants han d’omplir el formulari de participació i seguir els passos detallats al procediment de selecció. La data límit per participar és fins al 15 de juny del 2022 a les 23.59 h.

Organització dels Premis CETT Emprenedors

El premi està organitzat per la CETT Fundació amb la col·laboració principal de la Diputació de Barcelona i amb el suport i col·laboració del CETT i Àgora BCN, Residència Universitària Internacional.

Premis Emprenedoria Turisme Hoteleria Gastronomia