Fotografia de: Celebrem la VIII Trobada Gastronòmica | CETT
Universitat de Barcelona

Celebrem la VIII Trobada Gastronòmica

03.02.2014
 
Celebrem la VIII Trobada Gastronòmica
Des del 17 fins el 19 de febrer, l'Escola d'Hoteleria  es convertirà de nou en un espai d’enllaç entre els alumnes que es preparen per formar part del sector i les empreses d’alimentació, els professionals de la cuina, el servei de Restaurant i la recerca gastronòmica. I tot mitjançant un calendari d’activitats que inclou xerrades, tallers, demostracions de cuina i tasts de productes de qualitat a càrrec de rellevants personalitats del món de la Gastronomia i la Restauració

En el primer dia Carles Gaig, padrí de la Trobada, farà la xerrada inaugural i donarà pas a les ponències de Mario Sandoval, Restaurant Coque- 1*Michelin, Jordi Roca, del Celler de Can Roca- 3* Michelin i de Javier de las Muelas de la Cocteleria Dry Martini.  
El 18 de febrer, la jornada es centrarà en els tastos, tallers i demostracions culinàries sobre el pernil, el whisky,  la tonyina, els productes de l'ànec, els fumats... i el 19 de febrer tindrà lloc a més de demostracions i tastos protagonitzats per la cuina xinesa, els caves i la cervesa, dues ponències de la mà de xefs de prestigi com Victor Quintillà, Restaurant Luerna -1*Michelin- i de Carles Tejedor. 

#trobadagastronomicacett

Fotografia de: Celebrem la VIII Trobada Gastronòmica | CETT