Fotografia de: Els Còctels '[REC]': La nova col·laboració de l’Escola d’Hoteleria CETT amb Bacardí | CETT
Universitat de Barcelona

Els Còctels '[REC]': La nova col·laboració de l’Escola d’Hoteleria CETT amb Bacardí

02.10.2014
 
Els Còctels '[REC]': La nova col·laboració de l’Escola d’Hoteleria CETT amb Bacardí

L’Escola d’Hoteleria CETT ha creat en exclusiva per Bacardi els còctels [REC] per celebrar la presentació oficial de l’exposició [REC], una saga indomable organitzada per Bacardi i Filmax, a la Casa Bacardi Sitges. 

L’acte va tenir lloc el 3 d’octubre a las 14 hores a la Casa Bacardí Sitges. Els creadors de la saga [REC], Jaume Balagueró i Paco Plaza i les actrius  Manuela Velasco i Leticia Dolera van ser els responsables de conduir aquesta presentació.   

Comissariada per Jaume Balagueró i el periodista Toni García, l’exposició [REC], una saga indomable inclou nombroses fotografies, cartells inèdits, story-boards, esbossos, vestuari, atrezzo i un bon nombre d'objectes d'una de les sagues de terror més famoses de la història, a més d'una peça audiovisual que repassa la quatrilogia, realitzada en exclusiva per a l'ocasió.

Com a final de festa de la presentació, l’alumnat de l’últim curs de l’Escola d’Hoteleria i Turisme CETT elaborarà els còctels amb diferents roms Bacardí. 

L’exposició s’emmarca en la celebració del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i la roda de premsa oficial del nou film de la saga [REC]4.

De pel·lícula!

Els quatre còctels elaborats van ser Bloody Mary, Cuba Libre, Mojito i Daiquiri:

Cóctels REC

Categories
bacardí rom escola hoteleria rec festival internacional cinema fantastic catalunya còctel cett casa bacardí sitges