Fotografia de: Fes-te voluntari de la 'Gran Recapte d’Aliments a Catalunya' 28 i 29 de novembre | CETT
Universitat de Barcelona

Fes-te voluntari de la 'Gran Recapte d’Aliments a Catalunya' 28 i 29 de novembre

11.11.2014
 
Fes-te voluntari de la 'Gran Recapte d’Aliments a Catalunya' 28 i 29 de novembre

Per sisè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el gran Recapte d’Aliments a Catalunya amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades. Per a fer-ho possible es necessiten, com a mínim, 20.000 voluntaris en 2.000 punts de recollida a supermercats i mercats arreu de Catalunya, els dies 28 i 29 de novembre.

Tot el col•lectiu CETT hi té cabuda en aquesta acció social: alumnat i residents d'Àgora, professorat, personal d'administració i serveis del centre de formació i els centres d'aplicació.


A la Campanya Gran Recapte els voluntaris sou els grans protagonistes i la peça clau de l'èxit de la recollida. Fes-te voluntari els dies 28 i 29 de novembre  al Supermercat Consum del C/Berruguete 106. El teu treball consistirà en situar-te en un punt de recollida d'aliments, entregar bosses als clients que hi entren, recollir-les a la sortida i agrair les donacions d'aliments. Aquesta tasca es realitza durant un torn, que sol ser d’unes 3 hores per transmetre la funció del Banc del Aliments i la realitat de la situació de fam a Catalunya.

TU EL POTS FER MÉS GRAN!!!
FEU-VOS VOLUNTARIS A LA CAMPANYA SOLIDÀRIA GRAN RECAPTE D'ALIMENTS A CATALUNYA.

Si ets estudiant o resident a Agora inscriu-te al link adjunt:

Inscriu-te Fes de voluntari!

Categories
RSE CETT