Fotografia de: El CETT celebra el Concurso Cocinero del Año i Camarero del Año | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT celebra el Concurso Cocinero del Año i Camarero del Año

24.03.2015
 
El CETT celebra el Concurso Cocinero del Año i Camarero del Año

El CETT acull el dijous 25 de març la 2ª semifinal de la VI edició de CCA (Concurso Cocinero del Año) i de la II edició de CCMA (Concurso Camarero del Año) on hi haurà cuiners i cambrers provinents d’Aragó, Balears, Catalunya i la Comunitat Valenciana.

 

El concurs Cocinero del Año s’ha consolidat essent un certamen de referència al nostre país, amb un gran reconeixement professional per a tots els participants. A més, la Gran Final se celebrarà al pavelló Restaurama dins la Fira Alimentària 2016 de Barcelona.

Pel que fa al sector hoteler i als equips de sala, tenen l’oportunitat de demostrar el seu talent a la II edició del Concurso Camarero del Año, que constarà de 4 semifinals i una final al mateix Saló Alimentària 2016.D’entre les proves més destacades els participants han de fer tasts a cegues, exàmens teòrics, muntatge de taules…

El concurs contarà amb un jurat professional integrat per Susi Díaz, Oriol Castro, Rafa Morales, Víctor Rodrigo, Joaquín Baeza i Nan Ferreres que decidiran els guanyadors de la 2ª semifinal. A banda del concurs, la jornada contarà amb un ampli programa d’activitats paral·leles obertes als professionals. A partir de les 13:00h hi haurà classes magistrals i actuacions en directe.

Per a més informació sobre el concurs:

www.facebook.com/ConcursoCocinero.CCA

www.facebook.com/ConcursoCamarero

Consulteu el programa sencer al següent enllaç:

PROGRAMA