Fotografia de: Tercera edició del programa Akademia de la Universitat de Barcelona | CETT
Universitat de Barcelona

Tercera edició del programa Akademia de la Universitat de Barcelona

08.10.2015
 
Tercera edició del programa Akademia de la Universitat de Barcelona

Des del Barcelona Institut d'Emprenedoria (BIE) de la Universitat de Barcelona impulsen, per tercera vegada, i desprès de l'èxit de les dues primeres edicions, el programa Akademia de la 'Fundación Bankinter Innovación'.


Es tracta d'un programa de promoció de l'esperit emprenedor destinat tant a estudiants de grau (3r o 4rt curs, preferentment) com de Màsters de qualsevol disciplina i àmbit del coneixement. Akademia dóna molta importància a la interdisciplinarietat, essent la  barreja de perfils i disciplines un dels objectius del Programa. Es basa en la impartició de 12  xerrades inspiradores a càrrec de persones amb trajectòria en els diferents aspectes relacionats amb l'emprenedoria, que la FBK Innovació posa a disposició del Programa Akademia.


Podeu trobar més informació del programa a: http://www.ub.edu/emprenedoria/docs/flyer_akademia.pdf

La inscripció al Programa és gratuïta, però les places són limitades i es realitza un procés de selecció, previ a l'acceptació, d'acord amb el CV i el perfil dels alumnes interessats.

La presentació del programa és el 15 d'octubre a les 17:00 en la sala de Graus  de la Facultat d'Economia i Empresa (Edifici 690)

Categories
programa Akademia CETT Universitat de Barcelona emprenedors