Fotografia de: Projecte d’ampliació de les instal·lacions del Campus CETT-UB | CETT
Universitat de Barcelona

Projecte d’ampliació de les instal·lacions del Campus CETT-UB

18.09.2016
 
Projecte d’ampliació de les instal·lacions del Campus CETT-UB

Viure, experimentar, compartir i aprendre en un Campus únic. Aquests són els nostres objectius que segueixen la nostra filosofia. I per fer-ho possible, el Campus CETT-UB hem posat en marxa un nou projecte d’ampliació i renovació de les nostres instal·lacions. Volem seguir apostant per formar als millors professionals i oferir nous serveis especialitzats en instal·lacions capdavanteres i innovadores, convertint-nos en un centre de referència internacional en l’àmbit del Turisme, l’Hoteleria i la Gastronomia.

 

En el curs 2013/2014 vam realitzar una primera remodelació, amb una ampliació de més de 1.200m2 on es van crear sales interactives, tallers de gastronomia i espais sensorials, entre d’altres, per oferir un entorn idoni d’ensenyament i aprenentatge. Enguany comencem una nova reforma, d’una gran envergadura, més de 2.000m2 de reforma, i una ampliació de més de 1.600m2, amb la construcció de noves aules especialitzades i la reorganització dels espais i serveis del Campus que ens permetrà a tots (alumnat, professorat, equip, empreses col·laboradores, visitants, etc), assolir els reptes de futur.


Per tal de dur a terme aquest projecte, a partir del 24 de juny, l’accés al CETT es realitzarà per les escales de Ronda (veure plànol 1). L'accés a l'Hotel Alimara es seguirà realitzant per fora de l'edifici.


Fotografia de: Projecte d’ampliació de les instal·lacions del Campus CETT-UB | CETT

Entre tots ho farem possible!

Categories
obres ampliació noves aules campus CETT