Fotografia de: La Dra Laia Coma i la investigadora Marta Conill membres clau a la II Trobada de la Xarxa de Ciutats Educadores | CETT
Universitat de Barcelona

La Dra Laia Coma i la investigadora Marta Conill membres clau a la II Trobada de la Xarxa de Ciutats Educadores

07.07.2016
 
La Dra Laia Coma i la investigadora Marta Conill membres clau a la II Trobada de la Xarxa de Ciutats Educadores


Avui i demà, 7 i 8 de juliol, se celebra a Conca la II Trobada de treball de la Xarxa de Ciutats Educadores.   

El projecte, que es va iniciar el mes d'abril, sota conveni amb l'Ajuntament de Barcelona, ​​està conformat per un total de 14 ciutats d'Espanya declarades Ciutats Educadores. Barcelona és la ciutat que lidera el grup, i des del Campus CETT-UB som els assessors teòrics i els investigadors del grup, de la mà de la Dra. Laia Coma i la investigadora Marta Conill.   

La reunió de la II Trobada començarà amb una benvinguda de l'alcalde de Conca, D. Àngel Mariscal Estrada, seguit d'una sessió d'exposició de les bases conceptuals i de la presentació per part del CETT dels resultats del 1r estudi sobre els Espais de Convivència Turística (ECT) identificats en les ciutats participants, de la mà de la Dra. Laia Coma i la Marta Conill. Al llarg de la segona jornada, se succeiran les conferències plenàries, els debats i els intercanvis d'experiències.   

La Xarxa, establerta per un període de 2 anys, s'ha emmarcat dins de la RECE (Xarxa Estatal de Ciutats Educadores) titulada: Ciutat Educadora i Turisme Responsable. El patrimoni com a valor identitari de les ciutats.   

La tercera trobada està previst al març, en el marc de la ciutat de Barcelona. Aquí, s'exposaran els resultats que el CETT hi haurà processament de la informació recollida des de la 2a trobada fins al moment. 

Categories
xarxa ciutats educadores laia coma marta conill CETT conca