Fotografia de: Oscar Teixidó i l’alumne Marc Navarro presenten a Ben trobats el plat favorit dels catalans | CETT
Universitat de Barcelona

Oscar Teixidó i l’alumne Marc Navarro presenten a Ben trobats el plat favorit dels catalans

27.10.2016
 
Oscar Teixidó i l’alumne Marc Navarro presenten a Ben trobats el plat favorit dels catalans

Dilluns 24 d’octubre, en el marc del Fòrum Gastronòmic, lescudella i carn d’olla es van proclamar  com a Plat Favorit dels Catalans, en el concurs que ha organitzat la revista Cuina amb la col·laboració de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia (CREG) i el patrocini d’Estrella Damm. El Campus CETT , per la seva part, ha cedit el seu espai per a fer totes les imatges que s’han requerit per a dur a terme les votacions dels diferents plats (més informació, aquí).

 

Ahir, 26 d’octubre, Josep Sucarrats, Director de la revista Cuina, era entrevistat pel programa Ben Trobats, Magazín matinal de la xarxa tv. Aquí va explicar tot entorn al concurs  en el que la a votació ha estat molt ajustada i la diferència entre els dos plats més disputats ha estat de només 62 vots: 5.127 per l’escudella i carn d’olla i 5.065 pel pa amb tomàquet. Per tant, l’escudella ha obtingut un 50,3% dels vots i el pa amb tomàquet un 49,7%.

 

Oscar Teixidó, professor del CETT; junt amb l’alumne Marc Navarro Jové, de 3r de Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració van enriquir l’entrevista presentant els diferents ingredients necessaris per elaborar la escudella  i van oferir un petit tastet del ja proclamat plat campió.

 

El concurs El Plat Favorit dels Catalans ha estat un dels actes més destacats de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia, una distinció que vol destacar les diferents cultures alimentàries europees, estendre l'educació per a una alimentació saludable i sostenible, fomentar la innovació gastronòmica i en definitiva contribuir a una millor qualitat de vida de les persones, i que aquest any ha rebut el nostre país.

Mira el clip del programa, aquí.

Categories
plat favorit drls catalans escudella revista cuina creg cett