Fotografia de: CETT-UB adopta la tecnologia hosco com a plataforma pròpia d’intermediació | CETT
Universitat de Barcelona

CETT-UB adopta la tecnologia hosco com a plataforma pròpia d’intermediació

14.12.2016
 
CETT-UB adopta la tecnologia hosco com a plataforma pròpia d’intermediació

  • La plataforma permetrà impulsar l’activitat d’intermediació del Campus i adaptar-se millor a les necessitats tant dels demandants com de les empreses
  • El Campus CETT-UB posarà en marxa la plataforma el proper 12 de gener, començant per la gestió d’oportunitats en el món laboral.

  

Avui, 14 de desembre, s’ha signat el conveni de col·laboració entre el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB i hosco, per tal que el centre de formació pugui gestionar les seves ofertes d’intermediació laboral i de pràctiques a través d’aquesta plataforma líder en el sector,  promovent entre els seus usuaris, alumnes i graduats,  el networking i la recerca activa d’oportunitats professionals. L’acte ha tingut lloc a les instal·lacions d’hosco i ha comptat amb la presència de la Sra. Elisabet Ferrer, gerent del Grup CETT, la Sra. Lourdes Esteban, directora de Career Services del CETT, i el Sr. Olivier Braccard, CEO d’hosco, entre altres representants del món acadèmic i de la plataforma.

El Campus CETT-UB, que compta amb més de 2.100 alumnes, incorpora en tots els seus ensenyaments pràctiques formatives que aporten elements no tan sols d’alt valor pedagògic, ja que dinamitzen les competències tècniques i també les transversals, sinó també de valor orientador, ja que permeten conèixer la realitat del sector. En aquest escenari, la nova plataforma facilitarà la gestió i millorarà les oportunitats dels candidats en poder disposar de moltes més ofertes, en especial, internacionals.  

Durant el darrer curs acadèmic 2015/2016  s’han gestionat, des del mateix Campus CETT-UB, més de 1800 ofertes de pràctiques i 1700 laborals. El sector hoteler encapçala les demandes de pràctiques, amb gairebé un 40% de les mateixes en tant que el sector de la gastronomia representa gairebé un 55% del total d’ofertes laborals gestionades. Entre les 3.500 ofertes de pràctiques i laborals administrades, més de 2.000 ofertes són de turisme i hoteleria.

Aquest canvi de plataforma impulsarà l’activitat d’intermediació del Campus i facilitarà que tant demandants com empreses trobin més fàcilment allò que necessiten, sigui un lloc de treball o una posició de pràctiques.

Impuls a la intermediació 

En només cinc anys, hosco  ja ha aconseguit posicionar-se al mercat amb més de 72.000 membres, 30.000 ofertes i més de 1.500 empreses. Gràcies a aquesta aliança, la plataforma aportarà la seva tecnologia,  molt senzilla i intuïtiva, i continguts específics del sector que permetran a tots els usuaris del CETT-UB gaudir d’informació d’alt valor per a l’enfocament i posterior desenvolupament de la seva trajectòria professional.

Hosco, tecnologia amb la que ja treballen més de 100 escoles d’arreu del món, celebra el conveni amb el Campus CETT-UB, ja que impulsarà les connexions a nivell local i internacional, donada l’extensa xarxa de contactes de l’escola i l’elevat número d’alumnes que formen cada curs.    

Career Services,  l’àrea del CETT-UB que treballa per promoure la ocupabilitat dels seus alumnes i graduats, posarà en marxa el proper dia 12 de gener el procés d’incorporació a la seva nova plataforma de gestió, començant pels candidats que cerquen oportunitats en el món laboral, continuant amb les empreses i acabant amb la implantació el curs vinent de la nova plataforma en la gestió de les pràctiques de tots els seus ensenyaments.

La implantació d’aquesta nova tecnologia suposarà un gran avenç per CETT Alumni, l’associació d’antics alumnes del CETT-UB, els membres de la qual podran gaudir de molts més serveis en un entorn molt professionalitzat.

Categories
CETT Career Services Campus CETT-UB hosco ofertes laborals pràctiques