Fotografia de: Un Campus únic que ja és realitat! | CETT
Universitat de Barcelona

Un Campus únic que ja és realitat!

09.01.2017
 
Un Campus únic que ja és realitat!

El projecte d’ampliació del Campus CETT-UB que es va iniciar al mes de maig està arribant a la seva finalització. Iniciem aquest any 2017 apostant, un cop més, per l’excel·lència del centre i de les formacions, amb l’esperada obertura dels nous espais de la planta B0, antiga plana -1.

D’aquesta manera culmina el projecte d’ampliació i remodelació de les instal·lacions del Campus CETT-UB. Si ens situem just a sota del jardí, aquesta zona aporta 17 noves aules al Campus, totes elles amb llum natural i amb funcionalitats específiques, on s’hi pot accedir per les escales del Fòrum, o per l’escala principal que dóna al c/ Arquitecte Moragas.

Situats a la planta B0, i de cara als ascensors, si ens dirigim cap a l’esquerra (en direcció al c/ Arquitecte Moragas), trobem les aules que van de la B0.6 a la B0.11, totes elles teòriques i que ja alguns grups han estrenat avui mateix. Aquestes aules es poden tancar amb panells o fer més grans, en funció de les necessitats de cada formació.

 Fotografia de: Un Campus únic que ja és realitat! | CETT

A la zona central trobem La Plaça, amb tres aules més, de la B0.12 a B0.14, que també es poden convertir en una de sola per adaptar-se a les necessitats.

Si seguim cap a la zona que dóna a la Ronda, tenim les aules B0.15 a B0.22. Totes elles són noves Aules Tècniques especialitzades: Aula Cuina de Demostració, Aules de Sommeliers, Espai Gastronòmic, Aula Sensorial i Aules Tecno-Culinàries.

Aquestes noves aules es sumen a les 6 que ja estaven en funcionament de la planta B0 i a la resta de zones que ja des del setembre estan en funcionament, com el Fòrum, la Secretaria i Recepció, els nous vestidors, el nou espai del Centre de Recursos, o la remodelació dels espais del Career Services, l’Escola Tècnica Professional, la Sala del Professorat, els Serveis Jurídics i Administratius.

Us podem avançar que el pròxim dia 2 de febrer, celebrarem la inauguració de les noves instal·lacions amb una festa organitzada per a que tots els alumnes en puguin gaudir dels nous espais.  Des del CETT, hem escoltat les diferents propostes de celebració que hem rebut d’alumnes de tots els cursos i formacions, per a que la festa sigui més seva que mai. Ben aviat us en donarem més informació i us direm com apuntar-vos-hi! 

 

Només ens queda desitjar-vos un bon inici d’any i us animem a visitar aquesta nova zona del Campus CETT-UB.  

Així que benvinguts, passeu i descobriu aquest nou Campus de tots!

#sócCETT

Categories
Campus CETT-UB projecte ampliació formació alumnat #sócCETT inauguració aules aules tècniques