Fotografia de: Ben trobats cuina Bacallà de Quaresma amb un alumne del CETT | CETT
Universitat de Barcelona

Ben trobats cuina Bacallà de Quaresma amb un alumne del CETT

22.03.2017
 
Ben trobats cuina Bacallà de Quaresma amb un alumne del CETT

Dimarts 21 de març, el programa Ben Trobats, ha comptat de nou amb un alumne del CETT, Gerard Codiñach. En aquesta ocasió, el Gerard ha cuinat un Bacallà de Quaresma, molt adient en les dates en les que ens trobem. Com ha explicat, els dos ingredients bàsics són, el bacallà i les carxofes, de temporada, que li donen un toc dolç al plat.

Com ja sabeu, per d’altres ocasions en les que també han comptat amb nosaltres, Ben trobats és un magazine matinal de Xip TV que dedica una secció a la gastronomia. El programa dedica l’espai de gastronomia a potenciar els joves cuiners del país, i en aquest cas han volgut comptar una vegada més amb la presència del CETT.

Segueix aquí tots els detalls de com s’ha cuinat el Bacallà de Quaresma, i el secret perquè el bacallà estigui al seu punt de sal.

Categories
Ben Trobats turisme cett gastronomia bacallà bacallà de quaresma xip tv