Fotografia de: Últims dies per a presentar-se al Premi "Millor Tesi Europea de Doctorat en Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB - CONSEDOC" | CETT
Universitat de Barcelona

Últims dies per a presentar-se al Premi "Millor Tesi Europea de Doctorat en Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB - CONSEDOC"

12.05.2017
 
Últims dies per a presentar-se al Premi "Millor Tesi Europea de Doctorat en Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB - CONSEDOC"

Mitjançant la creació del Premi a la Millor Tesi Doctoral Europea en Turisme, Hoteleria o Gastronomia, concedit anualment per l’Escola Universitària CETT-UB i el CONSEDOC, es pretén fomentar, potenciar i reconèixer la investigació de qualitat en els àmbits esmentats, així com estimular la innovació científica.

El premi CETT-CONSEDOC reconeixerà a la millor tesi doctoral en turisme, hoteleria i/o gastronomia llegida durant l’any natural 2016 dins l’Espai Europeu d’Educació Superior. Es considerarà positivament el caràcter innovador de les tesis doctorals presentades, així com la seva aportació pel que fa a la competitivitat i sostenibilitat per a la transformació del sector turístic, hoteler o gastronòmic. De la mateixa manera, es valorarà que les tesis doctorals presentades estableixin les bases per a futures investigacions acadèmiques de rellevància.

El premi consisteix en:

Una estada d’investigació postdoctoral al Campus CETT-UB vinculada a un dels tres grups de recerca de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT-UB:

      o Turisme, Cultura i Territori

      o Hoteleria

      o Cuina i Gastronomia

• Ingrés com a doctor membre del CONSEDOC.

• Allotjament a pensió completa a la Residència Internacional Àgora a Barcelona (mínim 1 mes, màxim 3).


La cerimònia d’entrega del premi es durà a terme durant l’Acte d’Inauguració del Curs Acadèmic 2017-2018 al Campus CETT-UB de Barcelona.

Las candidatures poden ser enviades fins el dia 31 de maig de 2017 al correu electrònic: phdaward@cett.cat


La normativa d’aquest premi pot consultar-se al següent enllaç. Per a més informació poden contactar mitjançant correu electrònic amb l’organització del premi CETT-CONSEDOC: phdaward@cett.cat

Categories
CETT-UB CETT CONSEDOC tesi doctoral turisme tesi premis