Fotografia de: Intership Talent Fair 2017 CETT-UB | CETT
Universitat de Barcelona

Intership Talent Fair 2017 CETT-UB

30.10.2017
 
Intership Talent Fair 2017 CETT-UB
El passat 26 d'octubre 2017 al Campus CETT es va celebrar la segona edició del Internship Talent Fair, una nova convocatòria amb aires nous i vocació d'aproximació del món laboral a les aules.

Les empreses participants van compartir amb els nostres alumnes els seus programes de pràctiques i programes de desenvolupament, posant així en valor el que els feia diferents respecte d'altres empreses del sector. Els nostres estudiants van conèixer de primera mà programes de formació que els permetran una progressió professional més àgil dins d'empreses referents en el sector.

De tot el que va esdevenir aquest any, ressaltem que el ITF es va presentar amb un format totalment innovador i dinàmic que no solament va donar l'oportunitat d'un intercanvi de contactes entre empreses i estudiants, sinó que també va incloure un gran treball de networking entre els estudiants participants. Sent coherents amb l'ànim d'aproximar món laboral i acadèmic, els estudiants van tenir l'oportunitat de demostrar els seus coneixements teòrics i posar-los en pràctica per mitjà d'una dinàmica grupal molt entretinguda que els va animar a sortir de la seva zona de confort.

L'esdeveniment va començar amb una presentació per part de les empreses als grups d'estudiants que anaven passant pels seus stands. Amb aquesta activitat els estudiants van tenir l'ocasió de conèixer els programes de pràctiques i selecció o els seus propis criteris de selecció, entre d'altres. A mig matí, estudiants i representants de les empreses van poder interaccionar en el coffee break, on van poder parlar amb un to més distès i també intercanviar contactes per a futures col·laboracions. La segona activitat va consistir en una dinàmica de grup tant per a les empreses com per als estudiants mitjançant un cas pràctic: els nostres estudiants van organitzar un esdeveniment en tan sols 45 minuts que, posteriorment, van haver de presentar als representants de les empreses d'una forma original i enèrgica que va provocar molts aplaudiments i riures en totes les aules. Per la seva banda, els representants de les empreses, van oferir als nostres estudiants els seus consells, suggeriments i correccions respecte a l'organització de l'esdeveniment i a l'operativa del seu treball com a grup. Finalment, les empreses també van donar als nostres estudiants el seu feedback respecte als seus currículums, la qual cosa va propiciar un aprenentatge enorme i de gran valor per al futur.

En definitiva, volem agrair a tots els estudiants la seva implicació i professionalitat, així com la seva bona actitud i excel·lent imatge. Va ser un veritable honor gaudir d'aquest esdeveniment i veure com grans professionals del sector i els estudiants van treballar junts en cada activitat d'aquest dia tan especial.

Així mateix, el nostre màxim agraïment als grans professionals que van compartir el seu temps i van brindar els seus útils consells als nostres estudiants: Artico Hissi Bar, BSGInterns, Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC, Xef Training US, Fairmont Rei Juan Carlos I, Grup Hotusa, H10 Hotels, Hilton Diagonal Mar Barcelona, Hotel Arts Barcelona, HRCInternational BV, Louvre Hotels Gropu, MeliaHotels International, Museu Nacional d'Art de Catalunya, NH Hotel Group, Palladium Hotel Group, Placement International, Roger Smith Hotel, Sabatica, Sixt Rent a car i Travelperk; així com a tot l'equip del Campus CETT que ho va fer possible i als alumnes de Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Tècnic de Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració pel seu excel·lent servei.

En aquest enllaç us deixem una petita galeria de fotografies del ITF2017.