Fotografia de: Ampliem convocatòria! Participa ara al Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic 2018 | CETT
Universitat de Barcelona

Ampliem convocatòria! Participa ara al Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic 2018

10.01.2018
 
Ampliem convocatòria! Participa ara al Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic 2018

Ampliem fins el dimarts 16 de gener de 2018 el període d'inscripcions per a la 14ª edició del Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic 2018 que organitza la Fundació Gaspar Espuña-CETT. El Concurs té l’objectiu d’incentivar els joves emprenedors a desenvolupar les seves idees, a donar-hi forma i ajudar a fer que els seus projectes es converteixin en una realitat. 

El concurs premia els millors projectes d'empresa turística dotant-los de recursos financers, oferint-los el know-how dels professionals a través del mentoring, generant networking i facilitant el contacte dels emprenedors amb possibles inversors. A banda de la dotació econòmica pel primer, segon i tercer guanyador, el premi comptarà amb un mentoring personalitzat, basat en la transferència de coneixement i experiència, per guiar als emprenedors, accelerant així el procés de desenvolupament dels seus projectes, i ajudant a conduir el negoci de manera òptima.

Per participar només cal complimentar aquest formulariEl 16 de gener de 2018 és la data límit per a poder presentar candidatura. Us animem a tots els emprenedors a participar-hi i convertir en realitat la vostra idea en el sector turístic!

Trobareu les bases de participació aquí i al web de la Fundació www.cett.es/fge 

Categories
CETT FGE-CETT Fundació Gaspar Espuña turisme concurs projectes mentoring formulari participació