Fotografia de: El Campus CETT tanca el curs amb la celebració dels Actes de Finalització d'Estudis de Graus, Màsters, Cicles i CEUS: Felicitats! | CETT
Universitat de Barcelona

El Campus CETT tanca el curs amb la celebració dels Actes de Finalització d'Estudis de Graus, Màsters, Cicles i CEUS: Felicitats!

20.06.2018
 
El Campus CETT tanca el curs amb la celebració dels Actes de Finalització d'Estudis de Graus, Màsters, Cicles i CEUS: Felicitats!
El Campus CETT va tancar el curs el passat 18 de juny amb la celebració de l'últim Acte de Finalització d'Estudis, en aquest cas, dels Cursos d'Extensió Universitària (CEUS). Més de 50 alumnes van assistir a aquest acte en el que posaven fi a la seva formació, en concret, els estudiants dels Cursos de Sommeliers (Intensiu i Semipresencial), de Cocteleria Creativa i Mixologia i també, del Curs de Cuina d'Alta Gastronomia Executiva i Creativa. 
Tots ells van trobar la seva passió i ara ha arribat el seu moment de posar-ho en pràctica iniciant-se al món laboral. Igual que la resta d'alumnat que han finalitzat els seus estudis aquest any 2018.

El Campus CETT-UB va iniciar aquesta recta final amb l'Acte de Finalització d'Estudis dels Màsters i va continuar amb la celebració de la primera promoció del Grau interuniversitari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques en un esdeveniment que es va comptar amb l'assistència del reconegut xef, Joan Roca. Tot seguit es va seguir amb la culminació dels estudis dels Cicles de Grau Mitjà i Superior d'Hoteleria, on es van fer entrega de les beques otorgades per part del CETT que premiàven la tasca i la implicació dels alumnes en els Concursos celebrats al llarg del mes de maig de Cuina i Restauració i també de Cocteleria Bacardí

Posteriorment, va arribar el torn dels alumnes del Grau de Turisme, en un acte multitudinari celebrat al Paranimf de la Universitat de Barcelona i es va iniciar l'sprint final amb la celebració de l'Acte de Finalització d'Estudis dels Cicles de Turisme

Un total de 8 esdeveniments s'han celebrat al llarg d'aquestes setmanes, de manera que, més de 700 alumnes han passat per la taula presidencial a recollir el seu diploma. 

Molts d'ells tenen clar el seu futur i d'altres volen provar sort en el que se'ls hi posi al ben mig del camí, però tots ells s'emporten una gran experiència viscuda al Campus CETT. Ja que, a més dels coneixements adquirits i de la carrera professional que han iniciat, s'emporten un aspecte molt important i és que han començat a formar part de la millor família que podíen esperar, de la família CETT Alumni.

Enhorabona i us desitgem un gran futur!

Consulteu totes les galeries de fotos aquí: 

Màster en Direcció Hotelera i en Direcció de Restauració / Hotel Management: https://photos.app.goo.gl/CuGVaLYXxk3KeZTy2
Màster en Innovació i Gestió Turística / Direcció d'Empreses Turístiques: https://photos.app.goo.gl/a97oKYOftLSMMrS82
Grau interuniversitari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques: https://photos.app.goo.gl/cq87UmsbWGiCvGoK2
Cicles de Grau Mitjà i Superior d'Hoteleria: https://photos.app.goo.gl/xs1x6sxoyd6878Vu2
Cicles de Grau Superior de Turisme: https://photos.app.goo.gl/DhVGxZAXnSzcxnbHA
Categories
CETT Campus CETT-UB Universitat Estudis Graduació Acte Finalització Estudis Graus Màsters Cicles CEUS