Fotografia de: Al CETT som sostenibles! Compra ara la teva ampolla CETT reutilitzable | CETT
Universitat de Barcelona

Al CETT som sostenibles! Compra ara la teva ampolla CETT reutilitzable

29.04.2019
 
Al CETT som sostenibles! Compra ara la teva ampolla CETT reutilitzable

Des d’avui 29 d’abril pots comprar la teva ampolla CETT de vidre reutilitzable per tan sols 3€ al Fòrum. La seva funda tèrmica et permetrà mantenir més temps la temperatura de les begudes, tant calent com fred. Tenim unitats limitades, no et quedis sense la teva!

La sostenibilitat és un dels principis fonamentals pels que aposta el CETT dins la filosofia empresarial, incorporant el respecte medi ambiental en totes les activitats de l’organització, mitjançant sistemes de gestió per tal de garantir que el nostre creixement sigui sostenible.

En aquest sentit, les empreses que formen el grup han anat incorporant diverses mesures i accions que contribueixen a fer del CETT, una organització més sostenible. En termes de restauració, enguany hem iniciat les següents accions:

- Substitució de les manteletes de paper del Fòrum per unes reutilitzables.

- Substitució de l'ampolla d'aigua de plàstic per una de vidre als mini bars de les habitacions de l’Hotel Alimara.

- Introducció d'aigua filtrada embotellada pel consum en el mateix espai dels diferents serveis (Fòrum, Aula Restaurant, reunions, coffees, entre d’altres).

- Substitució total del material d'un sol ús per llosa en el còctel de la festa de Lliurament dels Premis Alimara CETT Barcelona 2019.

Tanmateix, seguim treballant per implementar altres accions futures a curt termini, com la substitució dels materials Take Away per uns de base ecològica i sostenible de BIO, blat o canya de sucre, i eliminar el plàstic al màxim de les nostres possibilitats, com la reducció de materials amb base de plàstic d'alguns aliments envasats com les salses o el ketchup.

Al CETT treballem per millorar la teva qualitat de vida i la del planeta. Fes la teva contribució i compra ara l’ampolla sostenible del CETT!
Categories
Campus CETT-UB CETT Ampolla CETT sostenibilitat RSE