Fotografia de: L’alumnat celebra el 50è aniversari del CETT en una Afterclass Party | CETT
Universitat de Barcelona

L’alumnat celebra el 50è aniversari del CETT en una Afterclass Party

10.03.2020
 
L’alumnat celebra el 50è aniversari del CETT en una Afterclass Party
El CETT-UB va organitzar el divendres, 6 de març, a l’Hotel Alimara Barcelona, una festa dedicada especialment als estudiants per celebrar el 50è aniversari del centre.

L’esdeveniment, que va reunir a 750 persones entre alumnat, professorat i personal del CETT, va comptar amb activitats, diferents ambients amb DJ i un photocall. Tot seguit, es van sortejar experiències gastronòmiques i turístiques entre tots els alumnes, gentilesa de les empreses col·laboradores del CETT com Majestic, Hotel Arts, Cadarso, Via Veneto, Ixo grupo-Mugaritz o Avintura’t.  Després del sorteig, els assistents van poder sopar i van bufar junts les espelmes del pastís d’aniversari.

El CETT, com a centre  que connecta talent i persones, va voler donar als seus estudiants –pilar fonamental del centre–, una jornada lúdica on poder viure una experiència fora de les aules amb motiu del seu 50è aniversari. La Dra. Maria Abellanet, CEO del CETT, va manifestar que “d’ençà que, ara fa 50 anys, es va crear el CETT, els alumnes són la raó de ser d’aquest centre que, des de llavors, segueix apostant per crear i transmetre coneixement de qualitat. Per a nosaltres, que els estudiants puguin créixer i desenvolupar-se tant professionalment com personalment durant el seu pas pel CETT és fonamental, i estem convençuts que dies com avui, en els quals tenen l’oportunitat de conèixer-se, de parlar i també de divertir-se, són una experiència inoblidable”.

Properament, la festa dels 50 anys per als alumni 

El CETT també està organitzant una trobada d’antics alumnes i professors de les diferents promocions al llarg d'aquests 50 anys, que se celebrarà el 15 de maig a les 20 h a l'Hotel Alimara Barcelona. Per celebrar conjuntament aquesta efemèride, fa una crida a tots els alumni a fer-ne ressò perquè arribi a tothom qui ha estudiat al centre.


Fotografia de: L’alumnat celebra el 50è aniversari del CETT en una Afterclass Party | CETT

Categories
50 anys CETT alumnat Afterclass Party