Fotografia de: El CETT i el Cículo Internacional de Directores de Hotel col·laboren per impulsar la formació en el sector hoteler | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT i el Cículo Internacional de Directores de Hotel col·laboren per impulsar la formació en el sector hoteler

17.11.2020
 
El CETT i el Cículo Internacional de Directores de Hotel col·laboren per impulsar la formació en el sector hoteler

El CETT ​​ha signat un acord de col·laboració amb el Cículo Internacional de Directores de Hotel (CIDH), amb l'objectiu d'ampliar les aliances en l'àmbit professional i corporatiu, tot impulsant la formació en el sector hoteler.

En el marc d'aquest conveni, el CIDH promourà els programes formatius del centre universitari entre els seus associats -més de 25.000 directors i directius afiliats en 42 països- amb beneficis per a l'empresa col·laboradora. Això permetrà, així mateix, ampliar les empreses col·laboradores amb Career Services i l'Escola Universitària en congressos, experts col·laboradors i altres iniciatives.

El CIDH té com a principal objectiu ajudar els professionals de sector a enfortir la seva situació, a través de la formació, entre altres àrees, un aspecte que comparteix el CETT i que les dues organitzacions impulsaran.

Aquesta aliança arriba en un moment en què la formació en el sector hoteler és més important que mai per fer front als reptes que sorgeixen. Un sector que es troba en constant adaptació als nous escenaris i que ha de comptar amb professionals formats, amb coneixements específics, talent i creativitat.