Fotografia de: VI Trobada Gastronòmica a l'Escola d'Hoteleria del CETT | CETT
Universitat de Barcelona

VI Trobada Gastronòmica a l'Escola d'Hoteleria del CETT

03.02.2012
 
VI Trobada Gastronòmica a l'Escola d'Hoteleria del CETT

A l’Escola d’Hoteleria CETT del 7 al 9 de febrer de 2012

Per sisè any consecutiu, l’Escola d’Hoteleria s'ha convertit  de nou en un espai d’enllaç entre els alumnes que es preparen per formar part del sector i les empreses d’alimentació, els professionals de la cuina, el servei de Restaurant i la recerca gastronòmica. I tot mitjançant un calendari d’activitats que inclou xerrades, tallers, demostracions de cuina i tasts de productes de qualitat a càrrec de rellevants personalitats del món de la Gastronomia i la Restauració.

En aquesta sisena edició hem comptat amb la participació destacada de:

  • Quique Dacosta: Cuiner i propietari del Restaurant Quique Dacosta (2* Michelin). Famós pels seus treballs sobre l’arròs, els germinats o les gambes, per la seva tècnica i innovació culinària. Referent imprescindible de l’avantguarda culinària espanyola.

  • Josep Roca: Cap de sala, sommelier i copropietari del Celler de Can Roca ( 3*Michelin). Gran coneixedor i expert del món del vi, que de ben segur transmetrà la seva passió i sensibilitzat  als futurs professionals del món de la restauració.

  • Pau Arenós, periodista gastronòmic i creador del concepte de cuina “tecnoemocional”,  vindrà a presentar-nos el seu llibre “La Cocina de los Valientes” que tracta sobre l’evolució de la cuina.    

Viure la realitat de la gastronomia professional a l’entorn pedagògic i posar l’alumnat en contacte directe amb l’activitat dels seus protagonistes, continuen sent els objectius principals d’aquesta Trobada Gastronòmica de l’Escola d’Hoteleria del CETT.
De VI TROBADA GASTRONÒMICA

 

 

Àlbum de fotos

VI TROBADA GASTRONÒMICA EHT CETT
Categories
Escola d'Hoteleria CETT Trobada Gastronòmica