Fotografia de: La CEO del CETT participa a la cimera mundial Future of Tourism World Summit | CETT
Universitat de Barcelona

La CEO del CETT participa a la cimera mundial Future of Tourism World Summit

25.10.2021
 
La CEO del CETT participa a la cimera mundial Future of Tourism World Summit

La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya, participa aquest dimarts a la cimera mundial Future of Tourism World Summit, que té lloc a Barcelona. Abellanet intervindrà a la sessió Digitalitzation & Smart Destinations a partir de les 15.30h.

Moderada per Natalia Bayona, directora d’Innovacció, Educació i Inversions de l’Organització Mundial del Turisme, l’acte també tindrà la presència d’Eduard Torres, president del comitè executiu del Consorci Turisme de Barcelona, entre d’altres. La sessió i la resta d’actes de la cimera es podran seguir en línia i de forma gratuïta a: The Future Of Tourism |

Els desafiaments del turisme

El Future of Tourism World Summit, que té lloc en format híbrid demà i dimecres a La Llotja de Mar, pretén trobar solucions als desafiaments que planteja el turisme a àmbit mundial després de la pandèmia i contribuir a la reactivació econòmica global de el sector

Més de 80 ponents de 70 països participaran en el congrés, organitzat per la Fundació Advanced Leadership, la Fundació INCYDE de les Cambres de Comerç d'Espanya i l'OMT amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i el Consorci de la Zona Franca (CZFB)

La cimera culminarà amb la Declaració de Barcelona, que aspira a ser un referent internacional per aconseguir un nou model de turisme més ètic i sostenible.

Categories
cett abellanet