Fotografia de: Es presenta la Campanya “Porta tu el Vi” que promou Vins de Catalunya | CETT
Universitat de Barcelona

Es presenta la Campanya “Porta tu el Vi” que promou Vins de Catalunya

26.06.2012
 
Es presenta la Campanya “Porta tu el Vi” que promou Vins de Catalunya

Es presenta al projecte Porta tu el vi, una nova iniciativa que promou Vins de Catalunya per promocionar el consum de vins i caves de qualitat de les DO del nostre país en els restaurants.
La presentació del projecte es realitza a la sala d'actes del Departament d'Agricultura i  està presidit pel conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí.


Porta tu el vi és una nova fórmula innovadora de compra i consum de vi on els clients adquireixen el producte a un preu just via on-line des de casa seva i el consumeixen als restaurants servit per professionals qualificats.
A la presentació de Porta tu el vi també assisteixen acompanyant el conseller Pelegrí el director de l'INCAVI, Jordi Bort; el president i la directora del FICC, Xavier Mestres i Pepa Aymamí respectivament, i Josep Maria Roldán en representació de Vins de Catalunya.

En el transcurs de l'acte també s'anunciarà que Vins de Catalunya col•laborarà econòmicament amb la campanya Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat, Candidatura UNESCO 2013, que promou la Fundació Institut Català de la Cuina (FICC) amb el suport de la Generalitat de Catalunya, el CETT i  altres organismes i entitats.


El servei que es porta a a terme al finalitzar la presentació anirà a càrrec dels alumnes de l’Escola d’Hoteleria del CETT.

Categories
escola d'Hoteleria CETT