Fotografia de: Finalitza la 2a edició de la Tapa Solidària... i comencen les oportunitats per a moltes mares i nadons | CETT
Universitat de Barcelona

Finalitza la 2a edició de la Tapa Solidària... i comencen les oportunitats per a moltes mares i nadons

06.02.2013
 
Finalitza la 2a edició de la Tapa Solidària... i comencen les oportunitats per a moltes mares i nadons
La segona edició de la Tapa Solidària arriba al final després de tres mesos de bona feina, de sumar compromisos, de sentir la participació ciutadana, de generar moltes complicitats… i d’il•lusió per seguir generant noves oportunitats.
El passat 16 d’octubre engegava la segona edició de la Tapa Solidària, posant tota la il•lusió i entusiasme per generar noves oportunitats de futur per transformar la realitat de les persones més vulnerables. Després de tres mesos s’ha  assolit l’objectiu d’implicar més restaurants en el projecte que, a la vegada, han compartit amb la ciutadania el projecte del Casal a través d’aquesta iniciativa.
L’Aula Restaurant del CETT, com a restaurant col•laborador  del Casal dels Infants , es va adherir  al projecte Tapa Solidària, i durant els 3 mesos va incloure a la carta el plat Arròs de Muntanya com a  Tapa Solidària i va destinar 1.50€ de cada venda d'aquest plat al Casal dels Infants. 
Podeu trobar tota la informació completa del projecte al web http://tapasolidaria.org/
I al youtube trobareu el vídeo balanç d’aquesta segona campanya http://youtu.be/SQfptLZcz8E
Categories
Tapa Solidària Aula Restaurant CETT