Fotografia de: Maria Abellanet nou membre de la Comissió de la Taula de Turisme de Catalunya | CETT
Universitat de Barcelona

Maria Abellanet nou membre de la Comissió de la Taula de Turisme de Catalunya

08.03.2013
 
Maria Abellanet nou membre de la Comissió de la Taula de Turisme de Catalunya

La Directora General del CETT, Maria Abellanet, ha estat  nomenada oficialment, aquest mes de febrer, vocal de la Comissió sectorial de Coneixement i Estratègia de la Taula de Turisme. Aquesta comissió treballa temes relacionats amb la formació, la innovació, la investigació i les anàlisi turístiques.

La Taula de Turisme, adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació, és una plataforma d’interlocució amb el sector, on tots els agents que incideixen en l’activitat turística de Catalunya participen de forma estable i permanent.

Amb aquesta eina, la Direcció General de Turisme del Departament d’Empresa i Ocupació vol afavorir la col•laboració i la cooperació entre els agents públics i privats, la compartició de coneixement, l’ús eficient dels recursos disponibles i l’adopció de mesures de millora de la competitivitat del sector turístic català. Constitueix, per tant, un marc d’actuació, integrador i flexible, que propicia la màxima cooperació i coresponsabilitat público-privada per fer front als reptes que es plantegen en l’ordenació, programació, coneixement, estratègia, qualitat i innovació en el sector turístic de Catalunya.

La Taula de Turisme està formada per un Consell rector i per quatre comissions sectorials. 

Categories
Maria Abellanet