Fotografia de: El president de la Generalitat inaugura les noves instal·lacions del CETT | CETT
Universitat de Barcelona

El president de la Generalitat inaugura les noves instal·lacions del CETT

17.10.2013
 
El president de la Generalitat inaugura les noves instal·lacions del CETT
El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas , acompanyat del rector la Universitat de Barcelona (UB), Dídac Ramírez, i del president del Grup CETT , Miquel Alsius, han inaugurarat el dijous 17 d’octubre les noves instal•lacions de l’edifici principal del CETT, centre internacional de formació en hoteleria, turisme i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona (UB).
En el transcurs de la visita al campus CETT-UB s’ha presentat el nou edifici que, amb una inversió de 3,5 milions d’euros, ha ampliat un 15% el seu espai, passant de 5.920m2 a 6.720m2, i renovant el 46% del total de les seves instal•lacions existents. L’ampliació ha anat a càrrec de l’arquitecte Joaquin Ortega Arévalo. 

El rector de la UB, Dr. Dídac Ramírez, ha destacat que «hi ha molta feina a fer al servei de Catalunya, de l’hoteleria i del turisme», i ha celebrat el maridatge entre la UB i el CETT. Per la seva banda, Miquel Alsius ha manifestat que, «amb prop de 45 anys de trajectòria, es pot afirmar que el nostre mètode ha tingut èxit». «La vida només es pot comprendre mirant enrere, però s’ha de viure mirant endavant», ha dit Alsius, referint-se a la inauguració dels nous espais i d’el nou grau en ciències culinàries i gastronòmiques que començarà el curs vinent. 

El president Artur Mas, ha felicitat al CETT-UB, " quan s'amplia vol dir que hi ha projecte, un projecte sòlid. Hi ha ganes de fer coses, d'anar endavant i gent per fer-ho". També ha fet referència a la idea del CETT , com a folosofia de Campus Integral, que uneix professorat, alumnat i professionals i que avui en dia fa molta falta en el camp del turisme i en d'altres .
Segons Mas el turisme és un actiu central, no l'únic, del país, i per tant estratègic. Cal seguir treballant en aquesta direcció i ha posat l'exemple de California, com a punt neuràlgic on conviu una gran indústria turística amb d'altres igual o més importants.
Finalment el president ha volgut finalitzar el seu discurs dient que passi el que passi,  i davant de tota mena de discursos, no hem de tenir por, doncs continuarem tenint els nostres paisatges, el nostre patrimoni cultural, una gran oferta d'allotjament, de lleure i gràcies a centres con el CETT de molt bons professionals.

l CETT ha destinat un 35% del total de la inversió a millores tècniques a l’edifici, sobretot en l’àmbit de climatització, control d’accessos, il•luminació i  tractament acústic.
També cal destacar que s'han renovat i ampliat els punts d'accés wifi per garantir la cobertura total a les diferents àrees de l’edifici. Algunes de les aules s’han equipat amb connexió per pack multimèdia per augmentar les gravacions i el video-streaming a les classes.

Amb els nous espais, el CETT consolida el seu model pedagògic, pioner i referent en aplicació de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES) en l'àmbit del turisme, l'hoteleria i la gastronomia (THG). 


Accés a l'àlbum

Fotografia de: El president de la Generalitat inaugura les noves instal·lacions del CETT | CETT
De El President Mas inaugura les noves instal·lacions i curs acadèmic

 

Categories
CETT President