Fotografia de: L’exposició “Horta i el Cinema” s'inaugura amb la implicació del prof. Eugeni Osàcar | CETT
Universitat de Barcelona

L’exposició “Horta i el Cinema” s'inaugura amb la implicació del prof. Eugeni Osàcar

29.10.2013
 
L’exposició “Horta i el Cinema” s'inaugura amb la implicació del prof. Eugeni Osàcar
El passat dilluns 21 d’octubre es va inaugurar al Centre Cívic Matas i Ramis del barri d’Horta l’exposició “Horta i el cinema”, amb la presència de la regidora del Districte d’Horta-Guinardó, la Sra. Francina Vila, l’equip organitzador, i una nombrosa assistència de veïns del barri. 
Es tracta d’una exposició dedicada al passat, el present i el futur del cinema a Horta amb diverses conferències i actes que se desenvoluparan durant tres setmanes. A més, la sala principal del Centre Matas i Ramis acull una mostra de fotografies de la història del cinema, així com imatges de la col•lecció de la Sra. Elvira Clara Bonet sobre Vivian Leigh i “Lo que el viento se llevó”. Pel•lícula que serà projectada als Lluïsos d’Horta el 5 de novembre per homenatjar el centenari del naixement de l’inoblidable actriu britànica.    

L’Eugeni Osácar, en qualitat d’expert en turisme i cinema, ha format part de l’organització de l’exposició, i a més, el dia 7 de novembre realitzarà una conferència sobre el present i el futur del cinema a Horta.