Fotografia de: El CETT, seu de la IV Semifinal del Concurs Cocinero del Año  | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT, seu de la IV Semifinal del Concurs Cocinero del Año

04.12.2013
 
El CETT, seu de la IV Semifinal del Concurs Cocinero del Año

La quarta semifinal, de Catalunya, Balears i Aragó, del Concurs Cuiner de l'Any 2014 es va celebrar el passat 4 de desembre de 2013 a les instal • lacions de l'Escola d'Hoteleria del CETT i de l’Hotel Alimara. També va tenir lloc la quarta semifinal del Concurs Cambrer de l'Any, novetat d’aquest any.

El professors de cuina Òscar Teixidó i Dani Otero van formar part del jurat tècnic de cuina. El professor de sala, Guillermo Vives, també va ser jurat en el concurs de cambrers.

amb un menú compost per Lloms, calls i foie de bacallà amb pèsols del Maresme i parmentier fumat com a entrant, de plat principal una Royal d'ànec amb olives negres, taronja, foie gras i pera de Puigcerdà, i de postres Bavaroise de formatge fresc, cheesecake, gerds i pebre rosa.

En segon i tercer lloc es van classificar Víctor Trochi (restaurant Les Magnolies a Girona) i Marc Mallasén (restaurant de l'Hotel Comtes de Barcelona). La semifinal va enfrontar en la nostres cuines a vuit xefs d'Aragó, Balears i Catalunya. El jurat va comptar amb grans professionals com Jordi Cruz, Quim Casellas, Oriol Ivern, el crític Philippe Regol i també amb la directora de l'Escola d'Hoteleria del CETT, Nan Ferreres


El Concurs Cuiner de l'Any (CCA) és un esdeveniment gastronòmic dirigit a xefs professionals que es desenvolupa a través de cinc semifinals que se celebren per a tota Espanya durant el transcurs de dos anys.

El mes de març de 2014 se celebrarà a Barcelona la Gran Final Nacional d'aquesta cinquena edició.

que sortirà el campió absolut.

Àlbum de fotos:

Fotografia de: El CETT, seu de la IV Semifinal del Concurs Cocinero del Año  | CETT
El Concurso del Cocinero del Año al CETT

Més informació:

Categories
Concurs Cocinero del Año Escola d'Hoteleria Cicles formatius
Material relacionat