Fotografia de: Acord d'Agricultura amb el CETT per impulsar el coneixement i l'ús de productes alimentaris autòctons | CETT
Universitat de Barcelona

Acord d'Agricultura amb el CETT per impulsar el coneixement i l'ús de productes alimentaris autòctons

05.12.2013
 
Acord d'Agricultura amb el CETT per impulsar el coneixement i l'ús de productes alimentaris autòctons
  • El CETT participarà en les fires d’alimentació organitzades pel Departament, i també en aquelles de l’Institut Català de la Vinya i el Vi i per la Promotora d’Exportacions Catalanes (Prodeca)
  • El centre internacional en formació i transferència de coneixement en hoteleria, turisme i gastronomia divulgarà la producció autòctona en els seus programes d’estudis 
Josep M. Pelegrí, conseller d’Agricultura Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, i Maria Abellanet, directora general del Grup CETT, centre internacional de formació en turisme, hoteleria i gastronomia (THG), han signat un conveni de col•laboració per augmentar el coneixement i l’ús de productes alimentaris catalans autòctons a través de diverses iniciatives conjuntes. 
Amb l’acord que s’ha signat avui en el campus CETT-UB de Barcelona, el centre de formació ampliarà la presència del coneixement sobre productes catalans en els seus programes d'estudis d'hoteleria, donarà suport a aquelles activitats que divulguin la producció autòctona i contribuirà a la seva aplicació en el món de la gastronomia, entre d’altres iniciatives.

Participació en fires del CETT 
El conveni també fa possible la participació d’alumnes i professors dels estudis d’hoteleria en aquelles fires d'alimentació organitzades pel propi Departament, per tal de fer-hi demostracions culinàries o d'aplicacions gastronòmiques. D’altra banda, el CETT també podrà participar en aquells certàmens organitzats per les entitats públiques catalanes Promotora d'Exportacions Catalanes (Prodeca) i l'lnstitut Català de la Vinya i el Vi.

A més, l’oferta de restauració del Campus CETT-UB prioritzarà aquells productes reconeguts  per  la gastronomia  i cuina catalana, i de tots aquells amb Denominació d'Origen Protegida i amb indicació geogràfica. El centre formatiu també participarà en accions de suport i projecció de la cuina catalana.   

Per la seva banda, l’acord contempla també que el Departament pugui fer ús de les nombroses instal•lacions per a conferències, congressos i aules amb les que el campus està equipat. En aquests casos, els alumnes i professorat també hi podria assistir als actes.

Àlbum de fotos

Fotografia de: Acord d'Agricultura amb el CETT per impulsar el coneixement i l'ús de productes alimentaris autòctons | CETT
Signatura Conveni amb la Conselleria d'Agricultura
Categories
CETT escola d'Hoteleria Conseller Pelegrí Maria Abellanet Prodeca