EL RACÓ GRASTRONÒMIC
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 

Turbot amb puré de patates i brou de bolets

Tipus: Peixos
Persones: 4

  Per al caldo de bolets
  Per al cremós
  Per al turbot

Ingredients Elaboració
Per al caldo de bolets
1 l Brou de pollastre
200 g Ceba
500 g Ceps
1 dl Oli d'oliva
1 dl Oli d'oliva
4 g Pebre negre mòlt
6 g Sal
1 dl Vi blanc
- Picarem la ceba i la posarem en una cassola a Sofregir però sense que agafi color.
- Afegirem els bolets i deixarem Coure fins evaporar l'aigua.
- Afegirem el vi i deixarem Reduir.
- Incorporarem el caldo i courem uns 15 minuts.
- Deixarem reposar, colarem i rectificarem de sal.

Per al cremós
2 u Alls
100 g Batata
1 u Bitxo
100 g Nyame
1 cl Oli d'oliva
1 cl Oli d'oliva verge
300 g Patata agria
10 g Sal
- Bullirem en aigua, sal i oli la patata, el nyame i la batata tallats a trossos.
- Un cop bullits, escórrer, assecar, trinxar i afegir un sofregit d’all i bitxo amb oli d'oliva verge.
- Rectificarem de sal i pebre.
Per al turbot
2 g Pebre blanc mòlt
4 g Sal
600 g Turbot
- Filetejarem i farem racions del turbot.
- Marcarem a la planxa.
Comentaris
Maridarem aquest plat amb un vi negre que tingui una mica de criança o un blanc amb varietat Chardonnay
Imatges
 
Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona - Tlf. 93.428.07.77 - Aula Restaurant 2014 -
Coordenades: LAT: 21:25:51 N (41.43094) LON: 2:08:17 E (2.13803)