Ja
podeu consultar online l’ exemplar
33 de la revista TOT CETT que vam publicar el passat mes d’abril, coincidint amb
l’entrega dels XXXIII Premis Alimara.
En
aquest número 33, recordem la visita del M.Hble Sr. Carles Puigdemont
amb motiu les la inauguració de les noves instal·lacions del Campus de Turisme,
Hoteleria i Gastronomia CETT-UB.
Entrevistem al nou rector de la Universitat de
Barcelona, el Dr. Joan Elias; parlem del Turisme Intel·ligent i fem un recull de les notícies més destacades des de
novembre, tant en formació com en estudis i recerca.
També
ens fem ressò del Projecte EMbleMàtic i el turisme responsable i la Ciutat
Educadora entre d’altres.
Recorda
que trobaràs aquest nou exemplar a la recepció del CETT, a l’Hotel Alimara,
a l’Àgora BCN i al Centre de recursos.
Si
vols, també pots consultar tot el número via online fent
clic aquí, o llegir l’article
que més t’interessi fent clic damunt del titular.
Editorial
EL NOU CAMPUS
CETT-UB
Notícies
EL SALÓ CELEBRA 25
ANYS amb ofertes especials i noves propostes per personalitzar el viatge
3a edició del
BARCELONA TOURISM SUMMIT
OPEN CAMP fa
reviure als visitants els 25 anys dels Jocs Olímpics del 92 en la seva segona
temporada
Barcelona, el repte
de GOVERNAR EL TURISME
1a reunió de la
TAULA SECTORIAL de turisme i habitatge
INTO 2016 i el
turisme experiencial
Opinió
SIS CONTROVÈRSIES i
un RESET
CETT
en Acció
CARLES PUIGDEMONT
INAUGURA les noves instal·lacions del Campus de Turisme, Hoteleria i
Gastronomia CETT-UB
L'ALUMNAT del CETT
INAUGURA les instal·lacions amb una FESTA
Àgora BCN celebra
el Torneig Esportiu CETT 2017
Els premiats dels
XXXIII PREMIS ALIMARA TURISME 360
GASPAR ESPUÑA I
BERGA, guardonat en els PREMIS DEL CONSELL CATALÀ
CETT Consultors
El CETT-UB adopta
la tecnologia HOSCO com a PLATAFORMA PRÒPIA D'INTERMEDIACIÓ
HEALTHY EVENTS
ALIMARA: garantint el benestar dels hostes
Responsabilitat
Corporativa
EL CETT als mitjans
de COMUNICACIÓ
FLAIXOS
Tema
EL TURISME
RESPONSABLE I LA CIUTAT EDUCADORA
Entrevista
JOAN ELIAS, rector
de la Universitat de Barcelona
CETT Formació
7*MICHELIN es
reuneixen a la XI TROBADA GASTRONÒMICA CETT
Es presenten noves
DADES de L'OTR a PALMA DE MALLORCA i a GALÍCIA
Concursos
gastronòmics
El CURS D'EXPERT EN
REVENUE MANAGEMENT, la formació indispensable
Les pràctiques a
L'HOTEL CASA FUSTER, una oportunitat única
Coneguem els
DOCENTS del CETT SORTIDES formatives
de l'alumnat
FLAIXOS
La
recepta de l'Escola d'Hoteleria
Ceviche de sorell,
camarons, cireres, rave. blat de moro, sisho morat i salicòrnia
Coneguem
Catalunya
Nova estratègia per
a la promoció del turisme cultural
CETT Alumni
L'ANTIC ALUMNAT
emprenedor
L'ANTIC ALUMNAT del
CETT AVUI
L'ANTIC ALUMNAT
arreu del MÓN
Ciència i Cuina
La "CUINA
MOLECULAR" també entén de farines i midons
Internacional
L'APRENENTATGE a
l'estranger: noves oportunitats per a la FORMACIÓ
El CETT més
universal
GO ABROAD WITH
CETT-UB, la jornada sobre mobilitat acadèmica
Visites acadèmiques
Estudis i
investigacions
Volum especial de la revista ARA dedicat a l'STCB
El CETT participa
en el PROJECTE EMBLEMÀTIC, seleccionat per la Unió Europea
Turisme, LITERATURA
i BARCELONA
Aproximació a l'ús
de SISTEMES de FIDELITZACIÓ en el sector hoteler
El procés de CONSUM
i la generació d'EXPERIÈNCIES en el sector hoteler
Mirades que
construeixen les CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES
Recursos turístics
Recursos Turístics
|